IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо и Камила Мороне с италианска фиеста

5 януари 2021 17 50

Двамата посрещнаха Нова година с различни продукти от Ботуша

Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо посрещна Нова година с изобилие от лакомства.

46-годишният актьор посети „Table Mercato“ – италиански пазар в Бостън, заедно с приятелката си Камила Мороне. Към тях се присъедини и още една жена, като тримата се качили на черен джип, който ги е откарал към различните сергии. Ди Каприо и компанията му са си поръчали различни италиански ястия, с които да си сътворят истинска фиеста.

Паста, сосове, крекери, домашен чипс, сладко и други са били закупени от пазара, като накрая количеството почти е падало от касата. „Не вярвахме, че наистина купуват толкова много“, казва жена, която е пазарувала по същото време. Тя допълва, че Лео и Камила не са успели да откарат всичко наведнъж от пазара и е трябвало да се връщат, за да вземат останалите си продукти. Жената дори е разговаряла с Мороне, като я посъветвала да опита от всичко в една от пекарните, защото нещата са били много вкусни.

Ди Каприо е бил облечен със суитшърт и яке, допълнени от черна шапка и предпазна маска. Преди да напусне пазара, той е помолил приятелката си да вземе нещо сладко за вкъщи. „Той просто ѝ подаде кредитната си карта и каза, че иска каноли, след което излезе и тръгна към колата“, разказва свидетелката пред списание People. Тя допълва, че актьорът е имал най-сините очи, които някога е виждала.

За съжаление на двойката, канолите са били свършили заради празненствата около Нова година. Вместо това Лео и Камила са си взели нуга, която е била директно внесена от Италия. На Марта Травсинка, която е работила по това време на пазара, са ѝ трябвали няколко минути да разбере кой точно седи срещу нея. „Помня, че видях очите му и веднага се сетих за „Титаник“, казва тя пред People. Добавя, че звездите постоянно са били заедно и са се държали мило с всеки.

Леонардо ди Каприо в момента е в Бостън заради снимките на филма Don't Look Up, където ще си партнира с огромен списък от известни имена. Преди месец той беше почти неразпознаваем докато снимаше сцена на железопътна гара заедно с Дженифър Лорънс. Двамата бяха забелязани и на кораб от Втората световна война, който е позициониран на около 80 км от Бостън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари