IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Млада и красива: Режимът на Камила Мороне

25 юни 2020 14 30

Приятелката на Леонардо ди Каприо привлича погледите навсякъде

Снимка: БГНЕС

Името на Камила Мороне вече постоянно обикаля интернет пространството. Често можем да го видим и на първите страници на вестници и списания. 23-годишната актриса и модел доби световна слава, благодарение на връзката си с Леонардо ди Каприо и някак си успя да накара холивудския плейбой да се задържи на едно място.

Но Мороне заслужава похвали не само заради личния си живот. Младата дама започва да набира популярност и сред филмови продуценти и сценаристи, благодарение на таланта си пред камера. Критиците харесват излъчването и отдадеността ѝ, предричайки ѝ бляскаво бъдеще. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Родена през 1997 година, Мороне добре знае, че бизнесът, в който иска да участва, се крепи на добра визия. Затова тя стриктно спазва определени правила, с които поддържа фигурата си. Снимките в социалните мрежи показват, че актрисата се справя доста добре с теглото си и със сигурност кара много от мъжете да завиждат на Леонардо ди Каприо. 

Диетата на Камила Мороне

Основният режим на Мороне включва изобилие от пресни плодове и зеленчуци. Тя обаче не изключва въглехидратите и е заклет противник на кето диетата. „Аз обичам храната. Затова тренирам здраво, за да балансирам теглото си“, казва актрисата в интервю. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Споделя, че през повечето време си готви сама, залагайки повече на салати или гриловани зеленчуци. След тренировките обаче понякога си позволява да се поглези, похапвайки спагети, пица или сандвич. Мороне смята, че тайната за перфектно тяло не се крие в драстичните ограничения, а в балансираното хранене и работата във фитнеса.

Тренировките на Камила Мороне

Тъй като обича да си похапва тестени храни, Камила добре знае, че трябва да изгори калориите в залата. Затова тя залага на няколко различни тренировки, с които да подобри визията си. 

Тя обожава бокса, но пилатесът е едно от задължителните ѝ начинания. „Боксирам се три или четири пъти през седмицата. Опитвам се да го съчетавам с другите си тренировки, за да постигна максимален ефект“. Мороне добавя, че пилатесът ѝ помага да се разтегне и да стегне тялото ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

В добавка към комбинацията от бокс и пилатес, приятелката на Лео ди Каприо разчита и на йогата като начин за повдигане на духа. „Обожавам йогата, но я практикувам само между другите тренировки за разтягане и за успокоение на ума“.

Когато не е в залата или в студиото за пилатес, Камила се разхожда сред природата. Признава, че това е любимата ѝ тренировка, която прави навън. „Обикалям парковете в Лос Анджелис, защото така се наслаждавам на гледката и в същото време тренирам“, казва тя пред „W Magazine“. 

Другото любимо занимание на Мороне е ходенето. И то на големи разстояния. Когато остава в Ню Йорк, тя почти не прекарва време в дома си и не използва кола, за да стигне до крайната точка. „Опитвам да се грижа за себе си. Постоянно гледам колко крачки съм изминала“.

Грижа за себе си

Освен да пътува и да оставя празни полета в графика си, Мороне приоритизира и психичното си здраве, правейки кратки почивки от социалните мрежи. Тя смята, че човек трябва да се отделя за малко от телефона, за да оцени света навън и да живее в реалността. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

„Опитвам да защитя психичното си здраве, като избягвам да чета негативни коментари или статии за мен, защото това може да провали целия ми ден“. Мороне казва, че е изоставила приложенията за социални мрежи за няколко дни, за да се порадва на тишината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари