IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Доли Партън разкрива сутрешния си режим

15 януари 2021 10 30

Певицата става преди всички

БГНЕС

Макар и да е на 74, Доли Партън не спира да твори. Тя продължава да пише нова музика, дори в края на 2020 година пусна песен, вдъхновена от коронавируса – When Life Is Good Again. Кънтри звездата постоянно е ангажирана с най-различни проекти, като за концентрацията ѝ помага специален режим, който тя следва.

Може да се каже, че Доли не спи, защото винаги се събужда преди всички останали – в 3 сутринта. Това разкрива тя в интервю за Marie Claire.

Ранно пиле, рано пее

„Винаги, почти винаги съм ставала около 3 часа сутринта, така че върша някои от най-добрите си духовни дела, някои от най-добрите си текстове и някои бизнес дела“, казва Партън. Тя обяснява, че в повечето случаи успява да свърши най-важното за деня между 3 и 7 сутринта, след което е по-свободна за други дейности.

Според Доли, когато стане рано, тя е много по-концентрирана и продуктивна, в сравнение с останалото време от деня, в което понякога няма никаква енергия.

Всяка сутрин отделя време за молитва

Онова, което певицата никога не пропуска, когато стане, е да благодари на Бог. Като религиозен човек, тя поисква от него благословията си за деня. По думите ѝ, тя винаги го моли „да я води“.

Закуската е много важна

Доли Партън признава, че не пропуска закуската, защото тя я зарежда за деня. Ето защо със съпруга ѝ Карл Дийн винаги сядат на масата, за да хапнат нещо. В повечето случаи то не е от най-здравословните храни, но двамата се стараят да не прекаляват.

„Храната ми не е хубава, но е добра. Готвя като майка ми, бабите и лелите ми. Все още съм от хората, които наистина могат да готвят като навремето...“, казва още кънтри звездата и признава, че повечето от нещата, които приготвя, са доста калорични, но за сметка на това адски вкусни.

На закуска, освен прясно мляко, което винаги е на масата ѝ, тя изпива чаша и половина кафе.

Дрямка – ако е необходима

Доли разкрива още, че към 9 часа понякога ѝ се доспива, все пак е будна от 3 сутринта. Но тя си дремва само ако е необходимо. Обикновено е достатъчно тонизирана, за да продължи и без дрямката.

„Аз съм енергизирана само от това, което правя. Работата поражда работа, енергията поражда енергия. Просто живея с творческа и духовна енергия. Аз съм като малкото енергизиращо зайче. Просто ме зарежда вълнението от възможността да продължавам да бъда активна“, казва тя.

Грим и прическа всяка сутрин

Макар и вече баба, Доли Партън не се предава и продължава да се грижи за външния си вид. Тя споделя, че всяка сутрин се облича, гримира и си прави прическа, така че дори когато ѝ се обадят за някакъв ангажимент или ѝ дойдат на гости, да е неотразима и готова да се покаже пред хора.

„Трябва да поддържам грима и косата си. Всъщност нося високи токчета през повечето време“, обяснява Партън шеговито, изтъквайки, че понякога обувките ѝ помагат да стигне до по-високите шкафове в дома ѝ.

По време на пандемията певицата започна да твори музика, за да събере пари за ваксини и да подпомогне медици на първа линия. Тя започна и да чете книги за деца в YouTube, за да не скучаят те по време на изолация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари