IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Барак Обама към Мишел: Всеки момент с теб е благословия

18 януари 2021 15 00

Бившата първа дама навърши 57 години в неделя

Снимка: БГНЕС

Честит рожден ден, Мишел Обама!

В неделя, 17 януари, бившата първа дама отбеляза своя 57-ми рожден ден, получавайки множество поздравления в социалните мрежи. Звезди като Ева Лонгория и д-р Джил Байдън изпратиха своята любов към г-жа Обама, но никой не успя да надмине съпруга ѝ Барак Обама.

44-ият президент на САЩ сподели снимка на Мишел в социалните мрежи, на която тя е облечена с жълт потник и позира с лека усмивка пред камерата. Изглежда, че кадърът е от младежките години на Обама, но не се знае дали именно Барак е бил човекът, който го е заснел. „Честит рожден ден на моята любов, моят партньор и най-добрият ми приятел. Всеки момент с теб е благословия. Обичам те, Мишел“, написа г-н Обама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Мишел и Барак се запознават в адвокатска кантора, където бившата първа дама работи, а съпругът ѝ е приет на стаж. Той е препратен да бъде нейн асистент и благодарение на дългите работни нощи, двамата постепенно се сближават и започват връзка. Женят се през 1992 година и имат две дъщери – Малия на 22 и Саша на 19 години.

През ноември 2020 година Обама даде интервю за People, в което говори за автобиографията си „Обетована земя“. В нея той разказва за президентството си и как то се е отразило на брака му с Мишел. Въпреки че пред хората те изглеждат като силната двойка, у дома семейство Обама е имало проблеми като всички останали.

„Докато бяхме в Белия дом Мишел чувстваше постоянно напрежение. Стресът и нуждата да прави всичко както трябва я държаха на нокти през цялото време“, казва бившият президент. Допълва, че съпругата му никога не го е тормозила с личните си проблеми, защото много добре е знаела, че ситуацията с войната в Афганистан или финансовата криза са по-важни в онзи момент.

Все пак двамата отново се обръщат един към друг, като любовта им разцъфва за втори път след напускането им на Белия дом. „Беше като една голяма въздишка. След президентството тя имаше възможност да говори открито за всички проблеми. Хубавото беше, че успя да се отпусне и да диша спокойно“. Г-жа Обама е станала и по-забавна след напускането на Белия дом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

След като слизат от президентското място през 2017 година, семейство Обама използва влиянието си за подпомагане на социални каузи, като в същото време и двамата пишат мемоари и създават различни проекти. В допълнение към сделката им със Spotify за подкаст, съпрузите се договориха и с платформата Netflix за създаването на няколко филма и телевизионни проекта.

През 2019 година беше пусната лентата American Factory, която успя да спечели награда „Оскар“ за най-добър документален проект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари