IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид разкри името на дъщеря си

22 януари 2021 17 50

Тя го добави в описанието си в Instagram

Снимка: БГНЕС

Чакането свърши!

Четири месеца, след като Джиджи Хадид и Зейн Малик станаха родители на момиченце, светът вече знае неговото име. Супермоделът реши да го обяви по много интересен начин, който може да убегне на по-невнимателните. Хадид добави името на дъщеря си в описанието на профила си в Instagram. И без повече да ви бавим, ще ви запознаем с Кай Хадид Малик!

Щастливата новина за феновете идва точно четири месеца след раждането на Кай. Хадид отбеляза специалния повод и с нова снимка, на която обаче отново не показва дъщеря си. Тя се е снимала в огледалото вкъщи, като се вижда, че целува бузата на бебето, но то е скрито от камерата. Досега Зейн и Джиджи умело крият самоличността на дъщеря си, опитвайки се да я предпазят от нежелано внимание и да ѝ предложат детство като на всяко обикновено дете.

Звездите, които станаха родители на 23 септември, в момента дори живеят в семейната ферма на Хадид в Пенсилвания. Папараците обаче успяват да ги уловят на различни разходки из Ню Йорк, когато им се налага да пазаруват за специални поводи, като рождения ден на Малик или пускането на новия му албум.

Преди празниците Джиджи заведе Кай в Ню Йорк, за да ѝ покаже снега, като не пропусна да сподели и снимка в социалните мрежи. Името на момиченцето обаче доказа едно – че не всяка песен на Тейлър Суифт се отнася за близките ѝ хора. През декември изпълнителката пусна албума си Evermore, като много хора сметнаха, че един от сингълите разкрива името на детето. Става въпрос за Доротея, но се оказва, че почитателите са грешали.

Все пак, Тейлър Суифт разкри името на дъщерята на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс по този начин. В албума си Folklore тя има песен със заглавие „Бети“, която се отнася именно за най-малкото дете на двойката. Изпълнителката има и много специална връзка с Кай, като е помагала на Хадид още преди раждането. Преди няколко дни моделката разкри в социалните мрежи, че близката ѝ приятелка ѝ е носила гевреци докато са били заедно в Лондон. Джиджи е имала професионални ангажименти в столицата, докато Тейлър е посещавала приятеля си Джо Алън.

„По време на модните дефилета в Европа ми беше много трудно да си намеря гевреци, затова хапвах по-често хляб и сирене. Освен в Лондон, където Тейлър ми носеше гевреци“, пише Хадид. Тя добавя, че е разбрала за бременността си ден преди дефиле за Том Форд. След раждането на Кай, Тейлър Суифт изпрати дизайнерски подарък на бебето. Тя, заедно с Донатела Версаче, бяха направили розово одеяло и бяла блузка с логото на Versace.

Сега, след като вече са горди родители на момиченце, започнаха слуховете, че Зейн Малик и Джиджи Хадид ще се женят. Всичко се породи от новия албум на изпълнителя, в който той има песен Love's Around. В нея Малик пее „Да, ти можеш да бъдеш моята съпруга“, което накара феновете да мислят, че той най-накрая е предложил брак на приятелката си. Засега обаче това си остават само слухове, като нито Малик, нито Хадид са потвърдили новината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари