IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблемна бременност: Меган Трейнър сподели, че бебето ѝ е разположено седалищно

25 януари 2021 17 50

Преди седмица изпълнителката обяви, че страда и от гестационен диабет

Снимка: БГНЕС

Меган Трейнър споделя с феновете всеки важен момент от първата си бременност.

На 21 януари изпълнителката разкри, че бебето ѝ в момента е разположено седалищно, което означава, че е в грешната позиция за раждане. В момента Трейнър се намира в 36-ата гестационна седмица, като се опитва да лежи по-често и да не се натоварва. Въпреки този проблем, Меган и бебето се чувстват добре, като звездата заяви, че няма търпение да се срещне с малкия човек.

27-годишната звезда допълни, че снимката, която е споделила, всъщност е направена преди няколко месеца. На фотоса се вижда Трейнър, която е облечена в зелена рокля и държи наедрялото си коремче, а върху главата си е поставила венец. „Всъщност, в момента не изглеждам така. Този ден беше прекрасен. Големи благодарности на целия екип“, написа тя в социалните мрежи.

До момента Меган се изправя пред леко проблемна бременност. През декември тя разкри, че е била диагностицирана с гестационен диабет. Изпълнителката увери феновете, че състоянието е контролируемо и тя, както и бебето са напълно здрави. „Просто трябва много да внимавам какво ям оттук нататък“. Същия месец тя каза, че лимитира социалните си контакти заради продължаващата пандемия от коронавирус.

„С тази бременност е наистина притеснително. Не съм се срещала с никого освен със семейството си, защото съм изплашена. Ако искам да се видя с приятел, трябва и двамата да се тестваме преди това“, споделя Трейнър. Единственият страх на изпълнителката по време на раждането, е свързан с хората, които ще бъдат в родилната зала. Поради мерките за социална дистанция, лекарите може и да не позволят на майката и съпруга на Трейнър да бъдат до нея.

Дарил Сабара, с когото Меган се венча през 2018 година, вече на няколко пъти е трябвало да седи пред лекарския кабинет, защото е нямал право да влиза. В тези случаи изпълнителката казва, че лекарите са били изключително мили с нея и са ѝ позволили да си говори с бъдещия баща по телефона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари