IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско показа новородения си син

8 март 2021 10 40

Цвети дари изпълнителя с втори наследник

БГНЕС

Бебешки плач в дома на Криско. Изпълнителят стана татко на момченце през уикенда и побърза да покаже първата си снимка с него.

„Днес с Цветелина Петрова станахме родители за втори път!“, написа рапърът в Instagram, където публикува кадър от родилното. На него той държи момченцето на ръце.

Макар и щастливият татко да не уточнява пола на бебето, от ПСАГБАЛ „Света София“, където е проплакало то, разкриха подробности за щастливата новина в семейството на известната двойка.

Синът на Криско, който се казва Даниел, е поел първата си глътка въздух в 5:42 на 7 март, точно като подарък за празника на своята майка. Той е с тегло от 3 180 г и дължина 49 см.

От своя страна половинката на певеца също качи снимка с новороденото. На нея тя го целува, докато още е на родилната маса.

Криско и Цвети имат и по-голямо детенце – Амая, която се роди в същата болница през 2019 г.

Наред с поздравленията, които младите родители получиха по случай раждането на сина им, много родители като тях се възмутиха от това, че заради своята известност, таткото е допуснат да гушне бебето веднага след раждането, докато за други това е невъзможно заради мерките, въведени в началото на пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари