IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маска с филтър и активен въглен ли? Не, Криско избра с габърчета

8 декември 2020 11 00

„Бати винаги е готен“, пее той в нова песен

БГНЕС

„Правилата се спазват – с маска съм“. Това написа Криско в своя профил в Instagram. Там той предизвика дискусия какви предпазни маски трябва да носим по време на пандемията, качвайки снимка с нестандартен моден аксесоар.

Вместо маска с активен въглен и филтър, рапърът е избрал такава, която едва ли може да го предпази от коронавирус – с дупка на устата.

„Бати винаги е готен... Бати няма граница, бати е на първа страница... Бати го обичат майки и деца...“, пее изпълнителят в песента на Ина Гаярдо. Във видеото към нея той се появява с маска на лицето, цялата обсипана съз златисти габърчета. Тя покрива носа му, но не и устните.

„Еее, споко, бе. Няма да те глобят!“, „Не се зачита, не ти покрива устата!“, „Брат, какво става с тебе?“, пишат последователите му под кадъра, на който Криско позира гордо с новата си маска.

Въпросният модел, избран от рапъра, не може да го защити от вируса, но е доста актуален сред звездите. По-рано тази година Лейди Гага даде пример на много изпълнители, носейки серия от маски на наградите на MTV. След това все повече хора започнаха да си поръчват предпазни средства със бижута по тях, с които да се снимат за своите клипове и канали в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари