IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Обама: Мразя Барак заради неговата дисциплина

15 март 2021 08 40

Бившата първа дама споделя за живота в изолация със Саша и Малия

Снимка: БГНЕС

Докато новото кулинарно шоу на Мишел Обама насърчава все повече млади хора да изпробват възможностите си в кухнята, бившата първа дама би искала двама членове от нейното семейство да не припарват до печките. Става въпрос за дъщерите ѝ Малия и Саша, които по време на пандемията живееха с Мишел и Барак, тъй като университетите им затвориха врати.

Г-жа Обама застава на корицата на списание People, пред което разкрива за живота в изолация и какво са правили дъщерите ѝ, което я вбесявало. Проблемът е не че Саша и Малия са лоши готвачки, а точно обратното. „Те правеха твърде много вкусни пайове в началото на карантината, просто твърде много вкусни пайове“, казва Мишел.

Това, което е пречело на г-жа Обама е, че дъщерите ѝ са използвали кухнята през късните часове. Вместо да готвят по светло, двете момичета решавали да се позабавляват около 1 през нощта. „По едно време, посред нощ, усещам мириса на канела. Затова трябваше да им кажа да спрат с готвенето, защото имахме твърде много сладки неща у дома“, допълва Обама.

Освен че пайовете са били доста, Мишел и момичетата е трябвало да ги ядат сами, тъй като Барак Обама не е искал да нарушава диетата си. „Той е ужасно дисциплиниран. Всички го мразим“, пошегува се тя. Що се отнася до нейните умения в кухнята, г-жа Обама заяви, че се е пенсионирала от готвенето, но се радва, че е предала тази страст на своите деца.

„Окачих престилката и дадох възможност за изява на хора, които са много по-добри от мен. Сега, когато Саша и Малия се върнаха у дома, те готвят доста често“, казва бившата първа дама. Допълва, че момичетата обичат да бъдат в кухнята и се наслаждават на свободата, която майка им им е дала.

Пред списание People Мишел говори и за новото си кулинарно шоу Waffles + Mochi, което ще започне съвсем скоро по Netflix. Освен че влиза в главната роля, Обама е и продуцент на предаването. На екрана тя ще си партнира с кукли и живи хора, с които ще учат децата как да приготвят здравословна храна. Въпреки че е насочено повече към малчуганите, Мишел споделя, че предаването може да бъде забавно и за големите.

Освен с този проект, Обама се занимава и с Partnership for a Healthier America, за да осигури храна на семейства, независимо от тяхното местоположение или финансов статут.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари