IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър разкрива истинската причина за напускането на Туитър

1 април 2021 15 00

Звездата разказва как социалната мрежа е повлияла на психиката ѝ

Снимка: Getty

Хейли Бийбър разкрива защо е деактивирала профила си в социалната мрежа Туитър още миналото лято.

В последния си влог 24-годишната съпруга на Джъстин Бийбър говори с психоложката Джесика Клемънс за това какво е преживяла през последните години и как това е повлияло на психичното ѝ здраве. Хейли казва, че много хора са започнали да я обвиняват в едно и също нещо и в един момент тя започнала да си мисли, че наистина е виновна. Въпреки че не споменава имена, феновете ѝ веднага свързаха историята с бившата приятелка на Джъстин Бийбър Селена Гомес.

След като Хейли и Джъстин се женят през 2018 година, почитатели на Гомес започват да обвиняват моделката, че е откраднала изпълнителя от обятията на любимката им. Двете музикални звезди на няколко пъти се събираха и разделяха в периода от 7 години, но приключиха взаимоотношенията си през 2017-а. Малко след това Джъстин беше засечен с Хейли, като няколко седмици по-късно стана ясно, че двамата вече са сгодени.

Освен че е получавала критики, Хейли твърди, че много често потребителите са я сравнявали със Селена. „Мисля, че един от най-трудните моменти, е сравнението на тялото, лицето и характера ми с тези на други хора“, казва звездата. В края на краищата, Бийбър решава, че най-доброто за нея е да напусне Туитър и да лимитира времето си в останалите социални мрежи.

Признава, че прекарва изключително малко време в Instagram и то само през уикендите. Променя настройките си така, че само хора, които тя следва, да могат да коментират под снимките ѝ. „Сега, когато погледна към дадена снимка, знам, че под нея ще има коментари само от хора, които познавам и са позитивно настроени към мен“, допълва Хейли.

Що се отнася до Туитър, засега моделката не мисли да се завръща към него. „Само мисълта от отварянето на това приложение ми причинява нервност и имам чувството, че ще повърна“, признава тя. Допълва, че много фалшиви новини се разпространяват в интернет, просто защото повечето хора им вярват и ги представят за истина.

Човекът, който е помогнал на Хейли да премине през тези трудни моменти, е съпругът ѝ Джъстин. Благодарение на славата, която получава едва на 11 години, Бийбър много добре знае какво е да получаваш критики за всяка стъпка, която направиш. Именно затова той е бил опората, от която съпругата му се е нуждаела в този момент.

В интервю за списание Elle Хейли говори и за липсата на лично пространство след сватбата си с Джъстин. Тя признава, че през първите месеци на брака е искала да се скрие от папараците и от феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари