IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу: Синът ми дълго време мислеше, че Дженифър Анистън му е майка

14 май 2021 17 40

Джулиан е прекарвал голяма част от детството си на снимачната площадка на „Приятели“

Снимка: Getty

Всички знаем, че Дженифър Анистън е човек, който лесно може да бъде обикнат. Влюбихме се в нея още през 1994 година, когато беше разглезеното момиченце на татко, което току-що е зарязало годеника си пред олтара. Прекарахме с нея цели 10 години, в които видяхме как героинята ѝ Рейчъл Грийн пораства и се превръща в независимата и силна жена, от която светът се нуждае.

Оказва се, че зрителите не са били единствените, които мигновено са се влюбили в Анистън. Лиса Кудроу, която наскоро даде интервю пред Конан О'Брайън, сподели, че собственият ѝ син е бил повече привързан към колежката ѝ отколкото към нея. Джулиан, който преди седмица навърши 23 години, често е присъствал на снимачната площадка на сериала „Приятели“ и е имало моменти, в които се е бъркал коя точно е истинската му майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

„Той се объркваше. Но мога да ти кажа, че беше обсебен от Джен. Винаги скачаше в скута ѝ. Разбираемо е, защото тя е прекрасен човек и лесно можеш да я обикнеш. Аз пък бях щастлива, че Джулиан обича и други хора и получава същата обич и от тях“, споделя Кудроу, която в продължение на 10 години влиза в ролята на Фийби Буфе. По време на четвъртия сезон актрисата забременява с Джулиан, което кара сценаристите да намерят начин, по който и героинята ѝ да очаква бебе. Тъй като тогава на хоризонта все още не се е появил достоен мъж за Фийби, тя решава да износи тризнаците на брат си.

Според Лиса, Джулиан никога не е гледал всичките 10 сезона на „Приятели“. Сядал е пред телевизора, защото съучениците му често говорели за сериала и той е искал да разбере защо всички харесват ситкома толкова много. Все пак той прекарва голяма част от детството си на снимачната площадка и се запознава с целия екип. Кудроу споделя, че синът ѝ винаги е смятал всеки друг от великолепната шесторка за по-забавен от майка му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Момчето толкова много се привързало към Дженифър Анистън, че дори я е смятало за своя майка. „Когато бяхме у дома и той я видеше по телевизията, винаги казваше „Мама!“, признава Лиса. Въпреки че вече е голям, Джулиан поддържа близки отношения с Анистън, благодарение на факта, че всички от „Приятели“ остават приятели и след края на сериала.

А колкото до самия сериал, феновете вече имат и официална дата за събирането на шестимата актьори. Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Дейвид Шуимър ще се появят по HBO Max на 27 май.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари