IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн: Не съм си правила пластична операция

26 май 2021 14 50

Звездата става все по-слаба

БГНЕС

Подложила ли се е Кели Озбърн на пластична операция? Този въпрос се върти в социалните мрежи след като дъщерята на роклегендата Ози Озбърн отслабна още повече през последния месец и направо е неузнаваема на някои снимки. Заради начина, по който изглежда, звездата се сблъска с критиката на феновете, но не им остана длъжна.

Звездата, която все още е с любимата си лилава коса, качи няколко снимки в Instagram, на които лицето ѝ е доста различно. Именно те дадоха повод на хората да вярват, че липсата на пухкавите ѝ бузки се дължи на корекция.

„Никога не съм правила нищо на лицето си, освен няколко инжекции в устните, челюстта и челото. Не лъжа, но благодаря за комплимента“, сподели тя.

36-годишната Кели посочи, че заради спекулациите, е решила да изясни веднъж завинаги на какво се дължи нейният външен вид.

„... Винаги съм била честна и наистина съм наясно коя съм и какво съм причинила на тялото си. И не съм правила пластична операция“, категорична бе тя.

Озбърн е записала своето обръщение към феновете, докато я гримират за риалити предаването, в което участва.

„Не можете ли просто да се зарадвате за мен?“, попита тя.

През август миналата година Кели Озбърн сподели в подкаста на Hollywood Raw, че е отслабнала с около 40 килограма, след като си е направила операция на стомаха. Разбира се, това е станало в комбинация със спорт и хранителен режим в последните две години, заради което тя е толкова различна.

Кели Озбърн

Кели преди трансформацията, БГНЕС

Тогава дъщерята на Ози и Шарън Озбърн сподели, че се гордее с това, което е направила и е готова да приеме коментарите на хейтърите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

ддд ( преди 2 години )
Тя и майка и си смени лицето, та...вярваме и де хахахаха!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар