IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Тисдейл за тялото си след раждането: Все още не се чувствам комфортно

11 юни 2021 09 00

Актрисата стана майка преди два месеца

Снимка: Getty

Ашли Тисдейл все още се опитва да свикне с фигурата си след раждането.

Актрисата, станала известна с ролята си на Шарпей във филма High School Musical, роди дъщеря си Юпитер през март тази година. Оттогава тя прави всичко възможно, за да хареса това, което вижда в огледалото. Все още обаче Ашли не е доволна от постигнатото. Казва, че всички са я предупреждавали, че трудно ще се върне към старата си визия, но тя чак сега осъзнава колко вярно е това.

„Скъсах се от тренировки. Правех разходки, пилатес, карах колело, но все още не се чувствам добре в тялото си“, казва Тисдейл в своя уебсайт. Тя допълва, че е започнала да носи старите си дънки, но все още не е постигнала желания размер. Освен това звездата признава, че социалните мрежи правят нещата още по-трудни. Според нея, в Instagram има толкова много модели и инфлуенсъри, с които човек се сравнява, дори и без да иска.

За щастие на Тисдейл, в този тежък момент на помощ са се притекли другите ѝ приятелки, които също имат деца. „Наскоро две майки ми казаха колко добре изглеждам и че биха искали да имат същото тяло като моето. Те ме поздравяваха за невероятния резултат, а аз все още не харесвах това, което виждам в огледалото. Тогава разбрах, че не трябва да сравняваме телата си с тези на другите хора“, категорична е актрисата.

С това съобщение Ашли насърчи всички да бъдат мили към себе си и да се обичат. „Всеки от нас ще има различно преживяване и е много важно да не изразяваме негативност към тялото си. Тези лоши мисли трябва да спрат. И те със сигурност трябва да бъдат премахнати, когато току-що сте дали живот на друго човешко същество. Хубаво е да имате цели и да бъдете вдъхновени от другите хора, но всички ние трябва да обичаме себе си и телата си през цялата година“, пише още звездата.

През март Ашли Тисдейл и съпругът ѝ Кристофър Френч посрещнаха първородната си дъщеря Юпитер. Щастливата новина беше обявена със снимка в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари