fallback

Карди Би е бременна с второто си дете

28 June 2021 15:00

Новината беше разкрита по време на наградите BET

Семейството на Карди Би и Offset ще се увеличи с още един член. 

В неделя, 27 юни, най-големите звезди на музиката се събраха, за да разберат кой от тях ще стане големият победител на наградите BET. Церемонията се завърна към представленията на живо след едногодишна почивка заради пандемията от коронавирус. И, за да не разочароват зрителите, звездите решиха да направят всичко възможно, за да може шоуто да бъде незабравимо.

Например, Карди Би разкри, че е заедно със съпруга си Offset очакват второ дете. Докато изпълняваше песента си с групата Migos, рапърката показа наедрялото си коремче и получи бурни овации от присъстващите. За специалното разкритие Би беше облечена в дизайнерска рокля на Dolce&Gabbana, която беше направена специално за нея и оформяше тялото й по невероятен начин. Тоалетът беше целият покрит с диаманти, като изключение правеше само мястото на корема, което беше с прозрачна материя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Преди обаче да се качи на сцената Карди разкри бременността си в социалните мрежи. "#2", написа тя в Instagram, където публикува снимка, показвайки наедрялото си коремче. Засега рапърката не споделя какъв ще е полът на бебето и кога се очаква да се появи то.

И, ако ви разкриването на бременността ви звучи познато, то е така. Когато Карди очакваше първото си дете, тя показа коремчето си по време на изпълнение на сцената на Saturday Night Live. Малко по-късно на бял свят се появи и дъщеря й Кълчър, която вече е на две години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
дете бременност Карди Би второ дете Offset BET награди
0 коментара
fallback