IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел, Дуа Липа и Роби Уилямс в екстаз от победата на Англия

9 юли 2021 12 30

За първи път от 55 години насам

Снимка: БГНЕС

В сряда отборът на Англия успя да победи този на Дания с 2:1 и си осигури място на финала на Европейското първенство по футбол. След 120 минути игра Трите лъва стигнаха до заветния успех и ще спорят за титлата на големи финали за първи път от 55 години насам. Важният мач се игра на стадион „Уембли“, който едва не се срути след последния съдийски сигнал.

Сред екзалтираните английски фенове бяха и няколко звезди, които изразиха радостта си в социалните мрежи. Адел публикува видео, в което се вижда как наблюдава решаващата дузпа на Хари Кейн, която първоначално беше изпусната, но при добавката нападателят не сгреши. Изпълнителката се доказа като истински футболен запалянко, като едва не изпусна телефона си при пропуска на своя любимец.

„Идва у дома“, написа тя под публикацията, използвайки рефрен от популярната английска песен It's Coming Home от комиците Дейвид Бадиел и Франк Скинър. Тя е пусната през 1996 година, за да отбележи участието на Англия на Европейското първенство същата година, което се провежда в страната. За съжаление, тогава песента не носи късмет на футболистите, но феновете се надяват този път това да се промени.

Роби Уилямс също не можа да сдържи радостта си от класирането на отбора си на голям финал от 55 години насам. Съпругата му Айда сподели снимка, на която се вижда как изпълнителят крещи от вълнение с ръце във въздуха. За фон на кадъра Айда е сложила It's Coming Home, която се пее вече по-често от националния химн на Англия. „Точният момент, в който Роби Уилямс осъзна, че за първи път в целия му живот футболът си идва у дома“, гласеше описанието под публикацията.

Дуа Липа пък беше една от звездите, която успя да изненада феновете с това, че гледа и се интересува от футбол. Оказва се, че когато страната ти играе добре, всеки е пред телевизора. Изпълнителката публикува няколко снимки на домашното парти, което е организирала в подкрепа на своите любимци, като дори си беше нарисувала флага на Англия върху бузите.

Певицата Рошел Хюмс и съпругът ѝ Марвин пък бяха сред зрителите на „Уембли“, като споделиха видео от атмосферата след гола на Хари Кейн. Двамата се включиха в празненството, подскачайки заедно с хората около себе си. „Тя идва у дома!!!“, написа Хюмс под публикацията.

Някъде по-долу в трибуните беше и Оли Мърс, който публикува видео, запечатано от негов приятел. „Моментът, в който Хари Кейн накара сърцето ми да спре за секунди! Давайте!“, написа изпълнителят.

Водещият Джеймс Кордън пък се прибра от Америка точно навреме, за да стане свидетел на историческата победа. Той изгледа мача на живо заедно със своето семейство след повече от едногодишна раздяла. „Не мога да ви кажа колко съм щастлив в момента! Давай, Англия!!!“ , написа водещият преди първия съдийски сигнал.

Всички тези звезди и цяла Англия ще стискат палци на Трите лъва на 11 юли, когато на стадион „Уембли“ ще се изиграе и финалът на Европейското първенство. Тогава един срещу друг ще се изправят Италия и Англия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари