IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хванаха Адел на пазар с мъж. Обвързана ли е отново?

12 юли 2021 17 50

Вижте с кого се разхожда певицата

БГНЕС

Сама ли е Адел в момента? Това се питат сега феновете на певицата, след като месеци наред тя се изгуби от медийното пространство, за да отслабне, но и за да твори нова музика. Малко след като я видяхме в социалните мрежи как се радва на играта на английския национален отбор на световното, хитовата изпълнителка бе забелязана в компанията на мъж, обикаляйки магазините в Сан Бернардино, Калифорния.

За учудване на всички, звездата е придружавана от рапъра Skepta, с който уж прекрати връзката си преди няколко месеца, пише Page Six.

Според източник на изданието, Адел била с мъж, който имал същите татуировки като изпълнителя и трудно би могъл да бъде сбъркан. Той мерел дрехи в магазин на „Prada“, а тя стояла отстрани и си казвала мнението.

„Беше сладко“, споделя човекът, пожелал да запази анонимност и уточнява, че двамата са били в търговския обект около 45 минути.

Не е ясно дали Адел и Skepta са отново заедно или просто са се видели като приятели. Според някои американски медии, певицата най-вероятно е била в Палм Спрингс за уикенда и е отскочила до съседния град за малко шопинг.

И докато някои се чудят дали изпълнителката просто е криела умишлено, че е с рапъра, други очакват с нетърпение най-новия ѝ албум. Той ще излезе след шестгодишна пауза.

„Слушах някои от песните. Боже, този глас е като стар приятел. Невероятен е! Когато слушате нейната музика, разбирате, че има само една Адел!“, сподели миналия месец водещият Алън Кар и намекна, че скоро Адел ще зарадва феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари