IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на приказката: Паулина Порижкова се раздели с Арън Соркин

21 юли 2021 18 00

Новината беше потвърдена от моделката в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Паулина Порижкова и Арън Соркин са решили да тръгнат по различни пътища.

След като направиха своя дебют като двойка на червения килим на наградите „Оскар“ през април тази година, 56-годишната моделка потвърди, че се е разделила с 60-годишния режисьор. Отношенията им обаче остават приятелски, като Порижкова твърди, че е благодарна за срещата си със Соркин. Тя сподели снимка в социалните мрежи, на която двамата се усмихват по време на разходка и написа дълго описание относно раздялата.

„Той ми помогна да се излекувам и да повярвам в себе си. Наистина може би няма по-добър мъж, друг човек, който по-добре да се вписва в думата „мил“. Той е брилянтен, остроумен, забавен и секси. Но колкото и да ни се искаше да бъдем две птички от едно гнездо, ние все още сме патица и гъска“, написа Паулина под снимката. Тя благодари на Daily Mail за снимката и заяви, че повече няма да говори за раздялата, защото нарушава личното пространство на режисьора.

През май Порижкова разкри пред New York Times, че със Соркин са се запознали чрез журналистката Ашли Банфийлд. Тя е предложила да я срещне с един свободен мъж, а моделката е поставила само едно условие – „без рок звезди“ – намек към трудната ѝ раздяла с покойния ѝ бивш съпруг Рик Окасек. Банфийлд тогава запознала Порижкова със Соркин чрез съобщение и месец по-късно двамата се видели на среща в Лос Анджелис.

Второто им излизане се оказва, че е по червения килим на наградите „Оскар“. Порижкова признава, че е била доста притеснена относно този тип публична среща толкова рано, но е решила да пребори страха си. „Това ще ме премахне от списъка със свободни жени“, казала тогава Паулина на Арън и той отговорил с „Добре“. След церемонията тя публикува снимка с приятеля си в социалните мрежи и заяви, че режисьорът я е топлил цяла вечер.

Преди тази връзка Соркин беше женен за Джулия Бингам от 1996 до 2005 година, като двамата имат и дъщеря Рокси. След развода той има кратки взаимоотношения с актрисите Кристин Ченоует и Кристин Дейвис. Порижкова пък преди беше омъжена за покойния изпълнител Рик Окасек в продължение на 28 години. Двамата, които споделят двама сина, се разделиха през 2018 година, а година по-късно музикантът умира. Явно разводът им не е преминал добре, тъй като Окасек остави Порижкова извън завещанието си.

В интервю за New York Times моделката заяви, че в момента води дела с наследниците на Рик, казвайки че изключването ѝ е било доста жестоко решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари