IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл: Не съм виждала дъщеря си от две години

28 юли 2021 08 30

Причината - пандемията от коронавирус

Снимка: Getty Images

Пандемията от коронавирус успя да раздели множество семейства, приятели и близки. През 2020 година разбрахме какво е да живееш далеч от хората, които обичаш, да нямаш възможност да ги прегърнеш и да бъдеш близо до тях. Технологиите ни позволиха поне да се виждаме и да си разговаряме, но усещането не беше същото. 

Един от хората, които е изпитал силата на изолацията, е била Кейт Бекинсейл. Актрисата разкри, че от две години не е виждала дъщеря си Лили Мо Шийн заради наложените рестрикции около коронавируса. Звездата се появи в шоуто на Кели Рипа и Раян Сикрест, за да промотира новия си филм "Jolt". Покрай разказите за снимките и синопсиса, Бекинсейл разказа и за живота си по време на пандемията и раздялата си с най-близките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lily sheen (@lily_sheen)

"Не съм виждала дъщеря си от две години заради цялата тази ситуация. Отидох в Канада по работа, но тя не можеше да дойде с мен. Две години далеч от детето ти е най-ужасното нещо", казва Бекинсейл. Тя благодари на технологиите за това, че са й предоставили възможността поне да вижда дъщеря си на екрана, защото е щяла да се побърка от притеснение. Актрисата намери сили и да се пошегува със ситуацията, казвайки че, ако двете не са се били виждали по FaceTime, най-вероятно нямало да може да се познаят след толкова дълго време.

Кейт допълни, че дъщеря й, която е на 22 години, изглежда като 8-годишна. "Каза ми, че се притеснява дали няма да е твърде стара, когато се видим. Аз й отговорих, че аз със сигурност ще изглеждам доста по-възрастна", пошегува се тя. Бекинсейл зачекна и темата за киното и фактът, че Лили върви по нейните и стъпките на баща си. Освен известна майка, момичето може да се похвали и с известен баща в лицето на Майкъл Шийн. 

"Тя изигра първата си роля миналата година, влизайки в ролята на дъщеря на Никълъс Кейдж. Набира все по-голяма скорост и това малко ме плаши. Казах й да стане доктор, но ето какъв път тя си е избрала", споделя актрисата. През януари Кейт отбеляза рождения ден на дъщеря си, споделяйки черно-бяла снимка от времето, в което Лили е била бебе. Гордата майка заяви, че 22-годишната дама е най-добрият човек на планетата. 

Дали Лили ще направи същия фурор в киното като известната си майка, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари