IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан: В първите дни след раждането на дъщеря ми се чувствах напълно сама

4 август 2021 14 50

Актрисата и танцьорка има момиченце Евърли от бившия си съпруг Чанинг Тейтъм

Снимка: Getty Images

Джена Дюан си спомня за първите си дни като майка.

По време на епизод от подкаста Dear Gabby актрисата разказва за трудностите, които е изпитала по време на раждането на дъщеря си Евърли. Момиченцето вече е на 8 години и е от вече разваления брак между Джена и Чанинг Тейтъм. Разкритието беше направено, след като актрисата беше попитана за това какво е изпитала след второто си раждане. Дюан има и син Кълъм, който е от сегашния й годеник Стив Кази.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

40-годишната звезда ражда Евърли в Лондон през 2013 година докато Чанинг снима филм в областта. Тя разкрива, че след раждането е продължила да пътува с бебето и не се е отказал от работата си. Само седмици след като посреща Евърли Джена заминава за Канада, където започва да снима Witches of East End. За нейно съжаление, Чанинг не е имал възможност да бъде със семейството си заради натоварения си работен график. 

"Трябваше да пътувам постоянно с дъщеря ни, Чан не беше с нас в по-голямата част от времето. Бях аз, бавачката и Евие сам-сами, пътувайки в продължение на шест седмици", разказва Дюан. Добавя, че е било доста трудно да балансира работата и майчинството и дори е водила Евърли на снимачната площадка. Сънят е бил мираж, а умората понякога не се търпяла. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

Освен всичко това Джена е изпитвала и следродилна депресия. "Все едно не се спирах. Бях будна почти през цялата нощ, след което отивах на работа. Кърмех, източвах се, бях без партньор. Беше истинска лудост", казва актрисата. И въпреки че първите месеци с дъщеря й са били голямо предизвикателство, звездата заяви, че при раждането на сина си Кълъм всичко е било по-спокойно и по-лесно.

"Този път бях подготвена. Въпреки че ситуацията в света беше безпрецедентна, бях си вкъщи и всичко беше различно", казва Джена. Кълъм се ражда именнно по време на пандемията и е първо дете от връзката на Дюан със Стив Кази.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари