IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан: Правя пилатес по 3-4 часа на ден

2 март 2021 10 40

Актрисата споделя, че именно по този начин е влязла във форма след раждането

Снимка: Getty

По време на пандемията от коронавирус Джена Дюан роди второто си дете – син Кълъм. Именно затова актрисата използва първите седмици на изолация, за да се фокусира изцяло върху семейството си и възстановяването след раждането. В ново интервю за Women's Health тя разкрива, че през това време е отделила и много внимание на грижата за себе си.

Сега Дюан стартира всеки свой ден с медитация, писане в дневник и упражнения за дълбоко дишане. След това е време за физическа тренировка. Тя разкрива, че тайната ѝ за перфектна фигура след раждане е пилатес. Започнала е след като се е възстановила след цезаровото сечение, направено през март 2020 година. По-малко от година след раждането на Кълъм, Дюан прави пилатес по 3-4 часа на ден.

„Това те стяга изключително бързо и се чувстваш много по-силен. Танцьорката в мен много харесва упражненията, защото активират същите групи мускули като танците“, казва актрисата пред Women's Health. Добавя, че постепенно започваш да усещаш как нещата си идват на мястото и тялото ти влиза в правилния път.

В допълнение към пилатеса, Джена често се присъединява към онлайн тренировките на Айзък Буутс, които се провеждат в Instagram. Те включват микс от кардио, упражнения за сила, както и танци. Звездата споделя, че постоянно танцува у дома, дори в кухнята, когато готви. Синът ѝ Кълъм явно намира това действие за изключително забавно, защото постоянно се смеел на майка си.

Разбира се, Дюан все пак трябва да измисля различни начини за тренировка, когато има две деца у дома. След като се ражда дъщеря ѝ Евърли, която споделя с бившия си съпруг Чанинг Тейтъм, тя я е приспивала, след което е започвала да тренира. „Правех напади или клекове в стаята. Мисля, че това ми помогна да вляза във форма по-бързо от обикновено“, казва тя пред InStyle.

Дюан също така следва и режима 80/20, като започва деня си със смути, а останалите ѝ ястия са богати на фибри. В чинията ѝ често присъстват киноа, зеленчуци и бобови култури. В момента 40-годишната Джена споделя, че се чувства по-добре от всякога. „Развълнувана съм от новото десетилетие и какво ще ми донесе. Независимо от лудата година, която имахме, чувството на вълнение все още е в мен“, казва тя пред Women's Health.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари