IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почивките на звездите: Ванеса Уилямс разглежда красотите на Хърватия

9 септември 2021 08 30

Актрисата е заедно с приятели

БГНЕС

Това лято много известни личности избраха да си почиват на яхта, обикаляйки интересни дестинации. Сред тях е и Ванеса Уилямс, която за разлика от някои свои колеги, избра да плава по крайбрежието на Хърватия. В своя профил във Facebook, звездата показа красотите на Дубровник и други приятни места, които е посетила в Черна гора.

В края на август, американската актриса се отбеляза от град Тиват, където тя и нейната компания, са наели луксозно плавателно средство от пристанище „Porto Montenegro“.

Уилямс сподели няколко кадъра от разходката из старите улици на Дубровник, както и ресторанта на брега на морето, който тя и приятелките ѝ са избрали за похапване. Междувременно на други я виждаме да пие шотове на палубата на яхтата ѝ.

Ванеса, която виждаме с различни дълги рокли и с много малко грим, разкри, че е харесала местната кухня. Това доказва и една от публикациите ѝ, посветена на вкусните омари, риба, пресен хляб и паста, които дегустирала със своите спътници.

Много последователи на актрисата я поздравиха за снимките, посочвайки, че изглежда страхотно и вдъхновява за нови пътешествия.

„Обичам всички твои рокли, Ванеса!!! Красива си“, „Всички изглеждате страхотно. Насладете се на почивката“, „Благодаря, че сподели снимките. Никога не съм мислил за Хърватия като място за почивка, но след като видях красивите ти кадри, ще я сложа в моя списък от дестинации“, пишат феновете на звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари