IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде потвърди за своята козметична линия

18 септември 2021 16 30

„Ти си кралица на красотата“, пишат ѝ фенове

БГНЕС

Ариана Гранде отвори нова страница от професионалното си развитие. След като още преди няколко месеца се заговори, че тя ще е поредната звезда, която започва бизнес с козметика, хитовата изпълнителка най-сетне потвърди това. И го направи по нестандартен начин – с видео, носещо ретро привкус.

Макар информацията към краткия клип на певицата да е оскъдна, фактът, че тя го пусна в социалните мрежи, отбелязвайки своята марка – R.E.M Beauty, означава, че скоро би трябвало да разкаже повече за начинанието си, в което влиза с много амбиции.

Гранде вече има и отделен профил на своята линия, която, според запознати, ще включва сенки за очи, червило, коректор, гланц за устни, моливи и гелове за вежди. Не бива да забравяме и черната очна линия, без която Ариана не може!

Тъй като звездата е почитател на грима тип „котешко око“, не е изключено тя да предложи и по-цветни варианти за очна линия, които почитателките ѝ да използват за най-новите тенденции в гримирането с този продукт.

„Ти си кралица на красотата“, „Нямам търпение“, „Вземи всичките ми пари“, „Уау, толкова се вълнувам!!!“, споделят последователи на певицата в Instagram.

Козметичната линия е естествено продължение на бизнеса с парфюми на Ариана Гранде, който пожъна голям успех.

Изпълнителката, която вече е омъжена жена, не уточнява точно на коя дата ще пусне продуктите в продажба, нито посочва повече за техния състав. Само по-рано имаше билбордове в Ню Йорк и Токио, които просто привлякоха вниманието на феновете ѝ с това, че нещо ново ще се случи съвсем скоро.

„Където вашите мечти за красота стават реалност“, е мотото на козметичната линия, която нямаме търпение да видим и изпробваме.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари