IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде пуска козметична линия?

24 август 2021 14 50

Ето всичко, което знаем

Снимка: Getty Images

Ариана Гранде е човек с много професионални поприща и сега добавя още едно към дългата си биография. 

От съдийство в новия сезон на The Voice до участието си в звездния филм Don't Look Up, изпълнителката има доста натоварен график. Това обаче не означава, че смята да забавя темпото и изглежда, че ще се присъедини към колежките си Риана, Селена Гомес и Лейди Гага в създаването на своя козметична линия. 

Гранде наскоро накара феновете да мечтаят за нейна разкрасителна марка, след като някои от тях забелязаха създаването на профил в Instagram и уебсайт с името r.e.m Beauty. Това, което е още по-интересното, е, че майката на Ариана - Джоан Гранде, следва страницата на марката. Ако това не е достатъчно интересно, ще ви кажем, че в Ню Йорк се появиха билбордове на r.e.m Beauty, които гласят, че нещо ще се случи съвсем скоро. 

Един от близките приятели на Гранде - Дъг Мидълбрук, пък си направи селфи пред един от билбордовете и дори тагна Ариана. Името на марката също е доста познато на феновете на звездата, тъй като тя има песен, която се казва R.E.M и е част от албума й Sweetener. Още повече, че изпълнителката има и парфюм със същото име. 

Според подадените документи за патент, r.e.m Beauty ще предлага широка гама от козметични продукти, включително коректори, серум за мигли, сенки за очи, очна линия, червило, хайлайтър, екстеншъни за коса и гъби за грим. Въпреки че марката не е регистрирана на името на Ариана, тя е ръководена от Thunder Road, която се асоциира с една от компаниите, с които певицата работи. 

Това не е първият път, в който Гранде събужда слухове за козметична линия. През 2019 година тя патентова "Ariana Grande Thank U, Next", за да я използва за създаването на парфюми, одеколони, лосиони за тяло, гелове за вана, душ гелове, гъби за къпане, пудри за тяло и мист за тяло. 

Засега не е ясно точно кога ще бъде пусната новата линия на Ариана, като изпълнителката не коментира нищо публично. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари