IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето защо Бритни Спиърс вече не е в Instagram

16 септември 2021 10 50

Профилът на изпълнителката беше закрит

Снимка: Getty Images

Съжаляваме, но тази страница не е достъпна!

Това съобщение ще прочетете, ако се опитате да отворите профила на Бритни Спиърс в Instagram. Оказва се, че изпълнителката е напуснала социалните мрежи, за да се фокусира върху себе си и щастието с годеника си Сам Асгари. Според източник, решението за почивка от интернет е било изцяло на Бритни и никой не я е принудил да го направи.

През последните няколко месеца именно Instagram беше мястото, от което феновете на Спиърс се информираха за нейното психическо и физическо състояние. Социалната мрежа беше и тази, която подсказа на всички ни, че всъщност нещо не е наред с изпълнителката и тя има нужда от помощ. В профила си Бритни постоянно споделяше странни снимки и клипове, които ни наведоха на мисълта, че по-скоро иска някой да я избави от ситуацията, в която се намира.

Сега, когато настойничеството на баща ѝ вече е в историята и годежът ѝ със Сам Асгари е факт, Спиърс може да си направи кратка почивка от социалните мрежи. И докато някои фенове се притесниха, че не виждат снимките и видеата на любимката си в Instagram, тя побърза да ги успокои.

„Не се притеснявайте, хора... просто си взимам кратка почивка от социалните мрежи, за да отпразнувам годежа си!!! Ще се върна съвсем скоро“, написа Бритни в Туитър. Според източник, решението всъщност е добър знак за психическото състояние на изпълнителката. „Тя просто си почива, защото се намира в чудесен период от живота си и се фокусира върху съвсем други неща“, разкрива близък до Спиърс.

Източникът допълва, че ситуацията се е подобрила значително след отказването на Джейми Спиърс от настойничеството над дъщеря му. На седми септември той подаде молба към съдия, в която иска да се отнемат всичките му права над Бритни и нейното богатство. „Както г-н Спиърс е казвал няколко пъти, той иска най-доброто за дъщеря си“, се казва в съдебните документи.

Близък до Джейми споделя, че той е трябвало да се справи с голяма доза стрес и напрежение през последните няколко месеца и повече не иска да изпитва подобни проблеми.

Адвокатът на Бритни пък определя отказването от настойничеството като „поредната съдебна победа“, както и като „освобождаване“ на изпълнителката. Само седмица по-късно Спиърс получи още поводи за празнуване, след като Сам Асгари ѝ предложи брак с 4-каратов диамантен пръстен, на който е гравирана думата „лъвица“.

Двойката получи множество поздравления, като актрисата Октавия Спенсър написа в коментарите, че Бритни трябва да накара Сам да подпише предбрачен договор. Предложението ѝ събра хиляди харесвания и одобрения, хващайки окото и на Асгари. „Благодаря на всички, които се притесняваха за предбрачния договор! Разбира се, че ще направим такова нещо, за да предпазя джипа и колекцията си от обувки, ако Бритни реши да ме зареже някой ден!“, написа иронично той в социалните мрежи.

Засега не е ясно точно кога ще е сватбата между Бритни и Сам, както и кога точно изпълнителката ще се завърне в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари