IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор до Камерън Диас: Естествени и усмихнати

21 септември 2021 08 30

Бръчките им отиват

Снимка: БГНЕС

Холивудската звезда Дрю Баримор зарадва феновете си, като публикува снимка с дългогодишната си приятелка Камерън Диас. Потребителите на Instagram се възхищаваха от външния вид на актрисите и се радваха, че са „толкова красиви на своята възраст“.

„Ангелите на Чарли“ 20 години по-късно – визията е невероятна. Лекият грим подчертава естествените им черти без следи от пластична намеса. Това беше глътка свеж въздух за феновете, които са свикнали да виждат холивудски звезди след огромно количество козметични процедури, радват се феновете на актрисите в социалните мрежи.

46-годишната Дрю и 49-годишната Камерън получиха огромно количество ентусиазирани коментари, включително от известни личности като Гуинет Полтроу и Кристен Бел: „Красотата без филтри и филъри е това, от което социалните медии се нуждаят повече.“ Обичам ви, изящно приемате своята възраст“. Последователите отбелязаха, че са доволни да видят естествената красота на женското лице „без много пластични операции“.

Дрю Баримор и Камерън Диас са близки приятелки от снимките на „Ангелите на Чарли“ от 2000-ата година. И двете дами са говорили открито за пластичната хирургия в миналото. 49-годишната Диас призна, че е опитвала ботокс в интервю за Entertainment Tonight през 2014 г., но каза, че веднага е съжалила за това.

„Това промени лицето ми по толкова странен начин, че си помислих:„ Не, не искам да бъда такава“. Предпочитам да видя застаряващото си лице, а не лице, което изобщо не ми принадлежи“, каза актрисата.

Диас харесва чертите си и няма да промени нищо по лицето си: „Цял живот се усмихвах. Обичам живота. Радвам се, че нямам проблем с това.“

А Дрю Баримор в един от епизодите на токшоуто си каза, че „никога не е правила нищо“ с лицето си, но знае, че ако си направи инжекция поне веднъж, едва ли ще може да спре.

„Познавам се. Аз съм много зависим човек. Ако дам да ми направят дори една инжекция, тогава ще приличам на Джослин Уайлдщайн “, каза тя, сравнявайки се с американска „жена котка“, известна с многото си пластични операции.

Звездата е сигурна, че да бъдеш „противник“ на пластичните операции означава през цялото време да се справяш с „натиска“, с който се сблъскват жените, опитвайки се да запазят красотата и младостта си в очите на обществеността.

Актрисите и преди време се снимаха заедно, за да подчертаят естествената си красота и силното си приятелство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари