IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин пуска просекото си в САЩ

23 септември 2021 18 00

Звездата и сестрите ѝ с промоция в Ню Йорк

БГНЕС/IStockphoto

„Dream team“. Така потребители на социалните мрежи определиха Кара Делевин и двете ѝ сестри. Само преди седмица ги видяхме на пижамено парти, споделяйки своите най-съкровени тайни, докато пият от любимото си просеко. С клипа, споделен в профила ѝ в Instagram, известният модел обяви, че трите пускат официално своята марка алкохол на пазара в САЩ.

„До нашите американски роднини и приятели. За нас е удоволствие да съобщим, че „Della Vite“ вече се предлага в САЩ. Надяваме се, че ще бъдете едни от първите, които ще го опитат и харесат толкова, колкото и ние“, пише към друго видео, в което сестрите Делевин вдигат наздравица за разширяването на своя бизнес, отваряйки няколко бутилки с просеко и правейки си селфи.

До момента продуктът на красавиците, който е изцяло вегански, се продаваше само на територията на Великобритания, но от 15 септември той може да бъде открит и извън страната.

„Забелязахме, че хората всъщност не говорят за марките просеко по същия начин, по който говорят за марките шампанско, джин или текила. Няма толкова много имена, когато става въпрос за просеко, така че видяхме малка възможност „Della Vite“ да се открои“, коментира триото пред TZR.

В Инстаграм Кара Делевин сподели снимки от една забавна седмица – от промоцията на алкохола в Ню Йорк. Там тя е в компанията на сестрите си Попи и Клоуи, които виждаме и на останалите кадри, споделени в официалната страница на марката им.

Просекото, което триото предлага още от миналата година, е създадено в партньорство с винарна в Италия, която споделя техните ценности, едно от които е устойчивостта. Докато единият вид е с нотки на цитрус и маслина, другият има свеж вкус на лавандула и жасмин.

Според сестрите Делевин, тяхното вино не става само за по-студените ви есенни вечери със семейство и приятели. Освен за директна консумация, то става и за приготвянето на вкусни ястия, например печено пиле или чудесен сос към любимата ви паста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари