IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 години брак: Стеф Къри с прекрасна изненада към съпругата си Аиша

24 септември 2021 11 00

Баскетболистът поддържа романтиката жива

Снимка: Getty Images

Стеф Къри все още не се е изморил да прави романтични жестове към съпругата си Аиша. Двамата отпразнуваха 10 години брак през лятото, а във вторник бяха публикувани снимки от празненството.

Оказва се, че Стеф е изненадал Аиша с подновяване на сватбените им обети, а най-голямата им дъщеря, Райли, е била човекът, който е изпълнил церемонията. „Преди няколко седмици Стеф Къри ме изненада с най-прекрасната церемония по подновяване на сватбените обети. Той дори беше избрал роклята ми и я беше поръчал“, написа Аиша в социалните мрежи. Тя допълни, че 9-годишната Райли е играла ролята на свещеник, а 3-годишният Джак и 6-годишната Райън са я завели до олтара.

Щастливата булка заяви, че това е всичко, за което някога си е мечтала и това ще е момент, който дълго ще помни. „Обичам те, Стеф Къри“, завърши тя. На снимката, публикувана в Instagram, Аиша носи бяла булчинска рокля с дълъг ръкав, а Стеф носи сив костюм с бяла риза. 9-годишната Райли е облечена в жълта рокличка и син суитшърт. Тримата стоят под арка с цветя и изглежда, че кадърът е заснет в момента, в който Стеф изрича обета си. Джак и Райън гледат цялата ситуация, седнали върху одеяло на тревата.

Стеф и Аиша се срещат в гимназията в Северна Каролина и се женят на 30 юли 2011 година. Двамата са една от любимите двойки в спортния свят, като г-жа Къри присъства на почти всеки баскетболен мач на съпруга си и ревностно го подкрепя. През юли тя публикува снимка, с която да отбележи 10 години от брака си, наричайки Стеф „моята любов“ и „най-добър приятел“.

„Моето всичко! 10 години брак, хора. Струва ми се като един миг. Стеф Къри е без съмнение най-добрият човек, когото познавам. Нямам търпение да видя какво са ни подготвили следващите 50 години. 30 юли 2011 година, до безкрая и отвъд“, написа тя.

Стеф и Аиша често присъстват на светски събития заедно, като последното им беше тазгодишната Met Gala. Двамата веднага привлякоха вниманието, като г-жа Къри носеше бляскава рокля от Atelier Versace, а съпругът ѝ бе облечен в костюм, чието сако беше украсено с бижута.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари