IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вино за есен 2021 - Сара Джесика Паркър има нещо за вас

27 септември 2021 10 40

То е с изненадваща съставка

БГНЕС

След като настъпи есента и времето се развали, мнозина замениха пенливата бира с нещо по-подходящо за сезона - виното. Да вземем, например, някои звезди, които го предпочитат за своите вечери със семейството и приятели. 

Все повече известни лица използваха пандемията, за да влязат в бизнеса с алкохол. Сред тях е и Сара Джесика Паркър. Освен, че предлага своя марка обувки и ръководи успешно своя магазин, актрисата започна снимките на продължението на „Сексът и градът“. И наред с това намери време за ново вино от сорта „Совиньон блан“.

Звездата, която познаваме най-вече от ролята на Кари Брадшоу, си сътрудничи с известна винарна в Нова Зеландия, за новия артикул с марката Invivo X, SJP. Предвид това, че обожава Шардоне, тази година бялото й вино е с изненадваща съставка. То има нотка на дъб, и е прекрасно и меко, удволетворяващо всяко небце, обяснява Роб Камерън, съосновател на Invivo. 

Сара Джесика

Getty

В клип на винарната, споделен в YouTube, актрисата се включва чрез видео връзка, за да дегустира новия вкус. 

„Щастливи сме да представим третия си совиньон блан на нашите фенове точно навреме за есента и празниците“, казва пред Eatthis Сара Джесика Паркър. И посочва, че виното може да бъде прекрасно допълнение към масата за Деня на благодарността.

През изминалата година Паркър спечели три големи награди за своите совиньон блан и розе. Иначе, от пускането на марката й на пазара досега, те са общо 13. Важно е да отбележим, че част от приходите от продажби на напитките, отиват за подсигуряването на обяд на нуждаещи се ученици. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари