IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс откровено за телесната си дисморфия

14 октомври 2021 18 00

Актрисата сподели, че има сериозни несигурности

Снимка: Getty Images

Меган Фокс е една от актрисите, които не се срамуват да покажат истинската си същност. Тя е известна с това, че е фен на провокативните тоалети, освободеното поведение и не се страхува да признае, че харесва както мъже, така и жени.

Думите ѝ често са я вкарвали в неприятности и заради тях е получавала огромни критики. Колкото и да изглежда като човек, на когото не му пука какво говорят хората, Меган Фокс всъщност не се чувства толкова уверена, колкото всеки си мисли. „Понякога поглеждаме към някого и си мислим, че животът му е много лесен, защото е красив или успял. В повечето случаи обаче човекът не се чувства по този начин“, казва актрисата пред списание GQ.

Фокс и приятелят ѝ Machine Gun Kelly застават на корицата на британското GQ и говорят за връзката си, правят си еднакви татуировки и позират за първата си обща фотосесия. Докато интервюто се фокусира главно върху любовта между двамата, има и части, в които всеки от тях говори за личния си живот и през какво е преминал досега.

Попитана дали някога се е чувствала несигурна в себе си, Меган потвърждава, че има дълбоки съмнения в начина, по който изглежда. „Да, страдам от телесна дисморфия“, казва актрисата. Състоянието се характеризира с натрапчиви мисли за предполагаеми несъвършенства във физическия облик на човек. Тези „недостатъци“ може да са невидими за останалите, но да измъчват въпросното лице.

По време на интервюто Меган говори и за начина, по който медиите са се отнасяли към нея в началото на кариерата ѝ. „Това е нещо, върху което работех доста дълго време“, казва тя, спомняйки си момента, в който се скрива от светлината на прожекторите, за да започне своето духовно лечение. „Направих всичко възможно, за да разбера това поведение“, допълва Фокс. Актрисата споделя, че не е искала да се представя като жертва, защото това по никакъв начин нямало да помогне и дори е щяло да влоши ситуацията. „По този начин се отказваш доброволно от силата си“, категорична е тя.

Постепенно Фокс се съвзема от всичко това и иска да разкаже пред света своята гледна точка. „Работих много, за да се отърва от чувството, че съм жертва и да разбера, че всичко това е един урок. Имаше причина за случилото се и не трябваше да страдам повече. Това ме направи много по-интересен човек“, казва тя пред GQ. В момента звездата се чувства свободна и дори е благодарна за всичко, през което е преминала.

Въпреки че е страдала много през живота си, Меган е категорична, че не търси отмъщение или извинение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари