IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън живяла без принц Андрю само няколко години след развода

21 октомври 2021 10 40

Сега и двамата са в резиденцията The Royal Lodge

БГНЕС

Сара Фъргюсън живяла без принц Андрю само няколко дни години след развода им. Според британски медии, между 1994 и 1997-а, докато тече бракоразводното им дело, тя се преместила в имение, намиращо се до имота, в който те заживели като младо семейство. Но не останала там задълго.

Сънингхил Парк в Аскот е имотът, който Елизабет Втора подарява на своя син и съпругата му след тяхната сватба. Там се раждат и дъщерите им – принцесите Юджийн и Беатрис. Макар в един момент Сара да не желае да стъпва там, по-късно тя се връща отново в него.

Огромната къща Кингсбърн, разположена в имението Уентуърт, близо до Аскот, е мястото, което Фъргюсън избира за живеене след прекратяването на отношенията си с принц Андрю. Тя разполага с безброй стаи, басейн и тенискорт, както и други екстри, но тя така и не успява да се почувства като у дома си.

През 2004 г. принц Андрю придобива The Royal Lodge – къща от втори клас, намираща се в Уиндзор Грейт Парк в Бъркшир, която е била обитавана от майката на Елизабет Втора. След като тя почива, той взима дъщерите си и се премества там, а малко по-късно – през 2006 г., към тях се присъединява и Сара Фъргюсън.

Въпросната резиденция се състои от 30 стаи и има пищен интериор, който виждаме в някои от видеата на херцогинята на Йорк.

Сара Фъргюсън,

БГНЕС

Разведени и щастливи – под един покрив

За подкрепата на Сара Фъргюсън към принц Андрю през годините се заговори отново след обвинението му в изнасилване и скандала, в който бе замесено семейството му. Много биографи отбелязаха, че майката на неговите деца няма да го остави в този труден момент.

„Семейството е като една единица. Всички се обединиха и подкрепят Андрю. Ще застана зад него и ще го подкрепя въпреки всичко. И ако ме извикат да свидетелствам, ще го направя“, каза тя по повод проблемите на бившия ѝ мъж.

Още през 2018 г. Фъргюсън изтъква, че въпреки да не е съпруга на принца, тя го подкрепя, както и той нея. „Ние сядаме заедно на масата и пием следобеден чай. И това е важна част от живота ни“, споделя тя.

Преди това, в интервю за USA Today, майката на Беатрис и Юджийн изтъква, че макар за някои да е твърде необичайно да е разведена, а да живее под един покрив с бившия, може да каже, че те са пример за най-щастливата разведена двойка в света. И всичко това се дължи на компромиса, който са направили заради дъщерите и семейството.

И макар да се говори, че роднините на Андрю са му обърнали гръб, той е помолен просто да намали публичните си изяви, но не и да напусне резиденцията, в която заживява със Сара Фъргюсън след развода им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари