IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби избира бебешки дрешки. Бременна ли е?

3 ноември 2021 08 30

Актрисата не бърза със създаването на потомство

БГНЕС

Където и да се появи, Марго Роби привлича вниманието на папараците. Актрисата, която скоро ще видим в ролята на куклата Барби, има перфектна фигура. Ето защо на червения килим трудно ще я видим с тоалет, който не е плътно по извивките ѝ. Но с какви дрехи ходи на шопинг?

Наскоро уловиха звездата по време на пазар в Лондон, при това с широко пухкаво яке, с което тя сякаш крие талията си. А пък бебешките модели дрехи, които държи в ръцете си, накараха мнозина да вярват, че красавицата може би е бременна.

Марго и съпругът ѝ Том Акърли са забелязани в магазин за детски стоки, където актрисата се радвала открито на миниатюрни облекла. Накрая двамата купили плюшено мече и няколко бебешки дрешки, като напуснали търговския обект с голямо задоволство.

По данни на Daily Mail, Роби, която е омъжена от 2016, не очаква първото си дете, а просто е избирала подарък за наследника на свои приятели.

След нестандартните покупки двойката се отправила към ресторант в квартала „Нотинг Хил“, където вечеряла.

През 2019 г. актрисата сподели в свое интервю, че ѝ е омръзнало да я питат кога ще забременее.

Марго Роби

БГНЕС

„Мразя, че в очите на хората бракът е като „социален договор“ и обществото има определени очаквания. Човек трябва да прави това, което иска и е правилно за него. Изключително съм ядосана, че трябва да има такива изисквания“, каза тя пред The Radio Times.

Влизайки в ролята на Елизабет I във филма „Кралицата на Шотландия“, Марго Роби осъзнава какъв натиск са оказвали върху нея по онова време, за да роди наследник на трона. По думите ѝ, в днешно време нещата са почти същите – веднага след като се омъжи, от жената се очаква да роди, като на тези, които не го направят, не се гледа с добро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари