IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Селена Гомес оцеляла след тежка пневмония

23 ноември 2021 09 00

Тя качила килограми заради лечението

Getty

Getty

Майката на Селена Гомес се възстановила успешно след прекарана двойна пневмония. Заради инфекцията и усложненията, лекарите не ѝ давали големи шансове, но благодарение на тях, днес тя живее втори живот. Това обяви самата Манди Тийфи в Instagram, отговаряйки на запитвания на фенове за килограмите ѝ.

Жената се появи на корицата на списание Entrepreneur, по повод проект, по който работи с известната си дъщеря. Във видеото, свързано с тяхната фотосесия, тя е с черни дрехи, като въпреки тях се вижда, че е напълняла. Оказва се, че зад по-пухкавите ѝ форми стои мъчителен престой в болницата.

„Казаха ми, че имам дни живот“, разкри 45-годишната Тийфи, показвайки свои снимки, на които изглежда потресаващо.

„Борих се, докторите се бориха и аз бях една от малкото, които успяха да се справят“, споделя още тя.

Тийфи разкрива, че получила сериозно възпаление и качила близо 26 килограма по време на лечението. Тя не възнамерявала да отиде на фотосесията на Селена, но точно тогава състоянието ѝ се подобрило и лекарите я пуснали у дома.

„Здрава съм и ще работя върху себе си по моето темпо. Цяло чудо е, че съм тук“, коментира още майката на Гомес, отговаряйки на нападките в социалните мрежи.

Манди уточнява, че на първата снимка (натиснете стрелката вдясно) е нейният вид, когато медиците ѝ споделят, че едва ли ще живее повече от няколко дни. Докато на втората е запечатано изражението на лицето ѝ, когато разбира, че е прескочила трапа и ще се оправи.

Селена стартира кампания за психично здраве, подкрепена от Тийфи

Поводът за фотосесията на майка и дъщеря е WonderMind – кампания за психично здраве, по която те работят от дълго време. 29-годишната певица даде нейното начало на 18 ноември, като за нея ѝ помага и близката ѝ приятелка Даниел Пиърсън.

„Психичното здраве е нещо, което ми е много близко. Много е важно да има място, където хората могат да се съберат и да разберат, че не са сами по пътя си към психичното здраве“, каза Селена в интервю за Entrepreneur.

Изпълнителката, подкрепена от майка си и приятелка, ще прави подкаст, като представя и полезни съвети за психичното здраве – под формата на статии, видеа и други.

Когато през 2018 г. Гомес разбира, че има биполярно разстройство, Манди Тийфи е човекът, който ѝ помага да се справи по-лесно и да започне адекватно лечение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари