IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зетят на принцеса Ан иска да поднови клетвата си към дъщеря ѝ Зара

26 ноември 2021 10 50

Бракът не е само щастие и радост, споделя Майк Тиндъл

БГНЕС

Майк Тиндъл е готов да поднови брачната си клетва към своята съпруга Зара. Зетят на принцеса Ан гостува в специалното издание на шоуто Loose Women по ITV. Там той разказа за своя брак и отговорностите, които носи като член на голямото британско кралско семейство.

След 10 години от сватбата му със Зара Филипс, която след като навършва 18 не приема официална титла по настояване на нейната майка, бившият ръгбист няма нищо против да засвидетелства отново любовта си към нея, заставайки пак пред олтара.

„Бракът или дългосрочната връзка, невинаги могат да бъдат само щастие и радост“, казва Майк, който бе поканен по случай Международния ден на мъжете. По думите му, той и Зара са преживели доста за времето, в което са заедно.

„Когато имате деца, това е огромен шок...“, споделя още Тиндъл, според когото всяка промяна в ежедневието е стресираща.

Зара Тиндъл,

БГНЕС

„Има неща, които ти се дават, за да изпитат и двамата и да тестват тази връзка“, продължи той. И даде пример с това, че понякога мъжът и жената спорят кой е крив и прав и това е нещо, което трябва да преодолеят заедно.

Спортистът обяснява, че като ръгбист е свикнал с какво ли не и е готов да прости на съпругата му много бързо. От друга страна обаче той признава, че Зара е човекът във връзката им, който е склонен да се сърди с дни и да не може да направи компромис.

Подобно на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, Майк Тиндъл подкрепя редица инициативи, насочени към психичното здраве на мъжете.

Днес бившият ръгбист споделя, че му е било доста трудно да сложи край на кариерата си и да отиде на някой мач като обикновен зрител. „Ходих на работа всяка година в продължение на 17 години с 35 до 40 от най-добрите си приятели“, разказва той. По думите му, в един момент той усетил, че се променя психически, ставайки от леглото и казвайки си, че няма смисъл да ходи и да тренира във фитнеса.

Що се отнася до децата, на които се е посветил изцяло, той споделя, че се радва, че освен момичетата, има и син – Лукас, който кръсти наскоро.

Тиндъл се пошегува, че помогнал на сина си за кръщенето, като го завел по-рано да плува. По думите му, той не се изплашил, защото обича да го къпят. Кръщенето в неделя беше прекрасно. Беше един прекрасен ден“, каза съпругът на наследничката на принцеса Ан.

„Много исках да имам момче, но тогава се появи Миа...“, продължи той. И разказа, че след като втората му дъщеря – Лена, се родила, вече не се притеснявал, защото имал опит с първата.

След като третото дете в семейството се ражда много бързо, още преди да са отишли в болницата, Майк сяда на дивана, пуска ръгби мач и си казва:

„Вече не съм заобиколен само от жени в къщата ми!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари