IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън изненада ветеран с ранен коледен подарък

29 ноември 2021 08 40

Той сподели и видео от милия момент

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Вече спокойно можем да наречем Дуейн Джонсън новия Дядо Коледа.

Актьорът и бивш кечист изненада ветеран от военноморските служби с подранил коледен подарък. По време на непланирана прожекция на новия му филм Red Notice, Скалата подарил специално направен пикап на един човек от публиката. Името на мъжа е Оскар Родригес, който е треньор и продуцент в компанията Screenland Entertainment.

Ден преди Деня на благодарността Скалата сподели видео, на което показва как фенът получава подаръка. Актьорът нарече пикапа своето „бебе“, тъй като е част от собствената му колекция автомобили. В клипа може да се чуе как Оскар пита „Какво се случва тук?“, очевидно изненадан от жеста на звездата. Заедно с колата той получи и бележка от Скалата, на която пише „Благодаря ти за службата, братко. Наслади се на новия си пикап“.

След като прочете посланието си, Родригес прегърна актьора и му благодари за жеста. Оказва се, че пикапът е бил собственост на Скалата, но сега вече е в ръцете на ветерана. Оскар побърза да се похвали на приятелката си, обаждайки се по телефона, след което си тръгна с новата си кола.

„Събрах колкото се може повече информация за всеки в публиката и историята на Оскар ме трогна. Той се грижи за своята 75-годишна майка. Личен треньор е. Водач на църква. Осигурява подкрепа и ястия на жени, които са били жертви на домашно насилие. Горд и скромен ветеран от военноморските служби. Мило човешко същество“, написа Скалата в социалните мрежи. Актьорът е известен със своята любов към автомобилите и притежава няколко в гаража си.

Джонсън добави, че всичко това го прави от любов и иска да помогне на Оскар да изживее една прекрасна Коледа. „Наслаждавай се на новия си пикап, пич, и Весела Коледа на теб и на цялото ти семейство“, завърши актьорът.

Оскар Родригес също сподели видеото с подаръка, както и снимки, на които стои пред пикапа и прегръща Скалата. „Нямам думи, с които да изразя колко благословен и благодарен се чувствам“, написа той. Актьорът веднага му отговори и коментира, че Оскар е добър човек и е радостен, че Бог ги е събрал. „Продължавай да правиш страхотни неща!!“.

Това не е първият път, в който Джонсън показва своята благородна страна, нито пък за първи път подарява автомобили. През декември 2020 година той подари пикап на приятеля си Бруно Лауер, който помага на Скалата и майка му след като те са изгонени от дома им в Хавай преди години.

През 2018 година пък актьорът изненада братовчед си със специално направен пикап. Преди това късметлията беше Роки Джонсън – бащата на Дуейн, който получи кола за Коледа, а съпругата му Ата получи автомобил от сина си за Деня на майката.

Скалата също така е известен с това, че често изненадва фенове на различни локации, включително в детски болници и докато кара из града. През септември той си поговори с група туристи, които обикаляха Холивуд. Той направи същото нещо преди няколко дни, споделяйки видео от срещата.

„Видяхте ли къщата ми?“, попита той един от феновете, на което получи отговор, „Не“. Джонсън им каза накъде да продължат и им пожела весели празници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари