fallback

Джулия Робъртс показа близнаците си

29 November 2021 18:00

Актрисата ги поздрави за техния рожден ден

БГНЕС

Подобно на много други известни личности, Джулия Робъртс не обича да показва децата си в социалните мрежи. Там публикациите на актрисата са свързани предимно с нейната работа и каузи, които подкрепя. Но наскоро тя реши да промени това, качвайки умилителна снимка на своите близнаци.

С кадъра звездата отбеляза, че Хейзъл и Финиъс вече не са малките пеленачета, които тя държи на ръцете си.

„17 от най-сладките години от живота“, написа Робъртс, прибавяйки към текста още 17 емоджита с торта.

Публикация, споделена от Julia Roberts (@juliaroberts)

Само за няколко часа снимката, която е първата с близнаците, споделена от Джулия в Instagram за толкова години, събра над 460 хиляди харесвания.

Освен момичето и момчето, които стават на 17, актрисата има и още едно дете – 14-годишният Хенри. Той също е от Дани Модър, за когото тя е омъжена от 2002 г. Той показва по-често децата в социалните мрежи и там може да видим колко много приличат на него и актрисата.

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder)

Междувременно операторът също отбеляза рождения ден, споделяйки снимка на русокосата Хейзъл, като благодари на нея и брат ѝ, че му помогнали да стане добър баща. Именно с нея той се появи на червения килим – на филмовия фестивал в Кан, Франция. Тогава момичето се усмихваше пред камерите с жълта рокля тип риза с дантела.

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder)

Макар неведнъж да пишат, че Джулия Робъртс се развежда с Дани Модър, двамата все още са заедно и се грижат с много любов за трите си деца. „... Ние сме толкова щастливи, че има някаква необяснима хармония в начина, по който правим нещата, защото ги правим по различен начин... заедно, с което имаш целия смисъл на света“, сподели тя през 2018 г. пред подкаста Goop.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
близнаци рожден ден Джулия Робъртс Даниел Модър Джулия Робъртс деца
2 коментара
fallback