IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс показа близнаците си

29 ноември 2021 18 00

Актрисата ги поздрави за техния рожден ден

БГНЕС

БГНЕС

Подобно на много други известни личности, Джулия Робъртс не обича да показва децата си в социалните мрежи. Там публикациите на актрисата са свързани предимно с нейната работа и каузи, които подкрепя. Но наскоро тя реши да промени това, качвайки умилителна снимка на своите близнаци.

С кадъра звездата отбеляза, че Хейзъл и Финиъс вече не са малките пеленачета, които тя държи на ръцете си.

„17 от най-сладките години от живота“, написа Робъртс, прибавяйки към текста още 17 емоджита с торта.

Само за няколко часа снимката, която е първата с близнаците, споделена от Джулия в Instagram за толкова години, събра над 460 хиляди харесвания.

Освен момичето и момчето, които стават на 17, актрисата има и още едно дете – 14-годишният Хенри. Той също е от Дани Модър, за когото тя е омъжена от 2002 г. Той показва по-често децата в социалните мрежи и там може да видим колко много приличат на него и актрисата.

Междувременно операторът също отбеляза рождения ден, споделяйки снимка на русокосата Хейзъл, като благодари на нея и брат ѝ, че му помогнали да стане добър баща. Именно с нея той се появи на червения килим – на филмовия фестивал в Кан, Франция. Тогава момичето се усмихваше пред камерите с жълта рокля тип риза с дантела.

Макар неведнъж да пишат, че Джулия Робъртс се развежда с Дани Модър, двамата все още са заедно и се грижат с много любов за трите си деца. „... Ние сме толкова щастливи, че има някаква необяснима хармония в начина, по който правим нещата, защото ги правим по различен начин... заедно, с което имаш целия смисъл на света“, сподели тя през 2018 г. пред подкаста Goop.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )