IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа наближава. Коя настолна игра Елизабет II не би подарила на внуците?

2 декември 2021 11 00

Едно време я забранила на принц Андрю

БГНЕС

БГНЕС

От известно време служителите на британския двор се подготвят активно за предстоящите празници, когато цялото семейство ще се събере около трапезата. Освен няколкото елхи, които трябва да греят на различни места, Елизабет Втора вече мисли и за подаръците, с които да зарадва своите близки. След като майката на Кейт Мидълтън разкри какви играчки е купила за Джордж, Шарлот и Луи, е време да видим какво планува да подари монархът. Със сигурност нейната задача е по-трудна, защото фамилията ѝ е голяма и има и правнучета.

Освен някои телевизионни предавания, които наследниците на кралицата не бива да гледат, има и настолни игри, които никога не бива да получат от нея. Става дума за една по-конкретна, която от години е забранена в нейния дом – „Монополи“, пише списание Marie Claire. Популярна в целия свят, подходяща за малки и големи, тя поставя основите при децата за бизнес и предприемачество.

Преди няколко месеца Кейт Мидълтън бе забелязана в търговски обект заедно с принц Джордж и принцеса Шарлот, като по-голямото дете е насърчавано да смята и плаща само. Това би се харесало на неговата прабаба, но ако тя го види с картончетата от Монополи в ръце, едва ли ще се зарадва. Причината е, че смята въпросната игра за опасна.

принц Андрю,

БГНЕС

През декември 2008 г. принц Андрю разкрива, че когато бил малък, майка му забранила играта на основание, че може да излезе извън контрол. По думите му, тя не искала децата ѝ да влизат в спорове, докато хвърлят зарчето и купуват конкретни сгради. Ето защо, когато му подаряват оригиналното издание на настолната игра като подарък по време на официално събитие, той я отказва.

Миналата година членовете на кралското семейство бяха разделени заради мерките, свързани с коронавируса. Но тази Коледа те най-вероятно ще посетят кралицата в Сандрингам, където по традиция се отбелязва празникът от 1988 г. насам.

Елизабет Втора

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари