IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Озбърн: Имах най-трудната година в живота ми

3 декември 2021 09 00

Риалити звездата с изповед пред феновете

БГНЕС

БГНЕС

„Много си слаба!“, „Направо си неузнаваема толкова слаба“, „Май си леко напълняла!“. Хората са доста нетактични понякога, особено щом се отнася до коментарите им към някого, който драстично е променил външния си вид. Те не осъзнават, че понякога зад рязкото сваляне или качване на килограми се крие сериозен проблем, който може да има и своите психологически последици. В подобно положение е Кели Озбърн, която за последната една година претърпя сериозна трансформация и сподели, че тя е била най-трудната в живота ѝ.

37-годишната риалити звезда говори откровено как се чувства след като получила имейл, в който пише, че отново е качила килограми.

Дъщерята на легендарния рокаджия Ози Озбърн показа в своята история в Instagram оригиналния мейл и посочи, че я занимават с подобни писания всеки ден.

„Изминалата година беше най-трудната година от живота ми. Бях напълно съкрушена“, коментира тя, посочвайки, че все още се възстановява от всичко онова, което е преживяла.

По думите на Кели, тя е щастлива и здрава и нищо друго няма значение за нея в момента. Ето защо всеки може да пише каквото иска за начина, по който изглежда, но все пак е хубаво някой да затвори устите на онези, които се опитват да я засрамят с това, че е напълняла.

В края на октомври звездата навърши 37 години и призна, че не е приемала алкохол от 5 месеца. Преди това тя не приемаше спиртни напитки близо 4 години, но след това отново започна.

„За мен всичко се крие в златната среда, което е много по-лесно на думи. Когато седиш пред чиния с пържени картофки е много трудно да се спреш. Затова е добре да си кажеш, че ако ги изядеш, на следващия ден ще тренираш поне 15 минути повече… просто е важно всичко да бъде в баланс“, разказа още тя, споделяйки за това, че през последните няколко години е веган.

В момента Кели Озбърн работи усилено по своя подкаст, който води в компанията на Джеф Бичър. Засега тя не разкрива дали е открила любовта или това ѝ предстои през новата 2022-а, която се надяваме да бъде по-добра в емоционален план за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари