IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly се намушкал с нож, опитвайки се да впечатли Меган Фокс

3 декември 2021 18 00

Рапърът разказва за инцидента, случил се в началото на връзката му с актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly със сигурност печели наградата за най-голяма отдаденост към жената на живота си.

По време на гостуването си в шоуто The Tonight Show рапърът си спомни за момент, в който е наранил опашната си кост и случайно намушкал ръката си. Всичко това се случва в началото на връзката му с Меган Фокс, като актрисата може да се нарече „виновницата“ за контузиите.

Нараняването на опашната кост се случва по време на игра на бира понг срещу рапъра Пост Малоун. Миналата година двамата се изправят един срещу друг в епизод от „Световната звездна понг лига“ и искали да направят нещата малко по-интересни, избирайки да слизат по стълбите като Роки Балбоа. Опитвайки се да изглежда още по-готин, Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, се спуснал по парапета. За негово съжаление, не видял огромният шип в края и така си наранил опашната кост.

„Беше тежка вечер“, казва той пред Джими Фалън, спомняйки си, че нещата стават още по-лоши.

След като печели срещата срещу Пост Малоун, рапърът се прибира у дома, за да прекара малко време с Меган. Докато е бил вкъщи, Бейкър получава нож от Травис Баркър, върху който е била гравирана думата „нов албум“. Докато гледа Меган право в очите, рапърът хвърля ножа във въздуха и се опитва да го хване. „Казах ѝ да гледа внимателно, защото това е много готин номер. Хвърлих го нагоре и той поряза ръката ми“, разказва изпълнителят.

Искайки да се покаже като истински мъж, Machine Gun Kelly не се оплаква от болката пред приятелката си. Двамата изкарват вечерта заедно, но на следващия ден, когато актрисата вече си е тръгнала, рапърът се обажда на приятел и му казва, че трябва да отиде до болницата, за да му бъдат направени няколко шева.

За щастие, всичко завършва добре и ръката на Бейкър е наред. Все пак, не е добре да следвате неговия пример, деца. Измислете друг начин да впечатлите любимата жена, като не включвате хладни оръжия в номера си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Аз ( преди 2 години )
Тия двамата са абсолютна гнус.Да видим колко ще издържи голямата им любов.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар