IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледният базар в Монако – без принцеса Шарлийн

8 декември 2021 14 40

На откриването бе само принц Албер

БГНЕС

БГНЕС

Откриха традиционния коледен базар в Монако. Тази година на него няма да видим принцеса Шарлийн да раздава подаръци на децата. Заради своето лечение, тя не може да се присъедини към съпруга си, с когото всяка година участва в различни инициативи.

На събитието, състояло се преди няколко дни, е присъствал принц Албер, който водел със себе си близнаците Жак и Габриела. Заедно с тях били сестра му Каролина и синът ѝ Пиер, придружаван от съпругата Беатрис и двамата им сина – Стефано и Франческо.

Представителите на кралското семейство извървели пеша разстоянието от Княжеския дворец до Порт Херкул, където се провежда базарът. За да компенсира отсъствието на Шарлийн, сестрата на принц Албер го е открила заедно с него. След което всички направили обиколка из щандовете.

„Коледа в Канада“ е темата на тазгодишното издание, пише Royalcentral и уточнява, че част от украсата на пристанището е с естествени борове. Сред тях минава реплика на традиционен канадски влак – за радост на децата сред посетителите.

принцеса Шарлийн,

БГНЕС

Именно на коледния базар през 2020 г. принцеса Шарлийн се появи с по-нестандартна визия. Тя посрещна Дядо Коледа и раздаваше подаръци с нова пънкарска прическа. Още тогава се заговори, че чрез нея тя иска да покаже, че има нужда от повече свобода.

Междувременно, принц Албер обяви, че предвид това, че в момента всички се питат какво се случва със съпругата му и се тиражират какви ли не версии – от тази за развод до това, че може да е болна от рак, той е поискал децата да не ходят на училище. Ето защо е наел частен учител, който да ги посещава в двореца, където се обучават по същия начин още четири деца на фамилията.

За момента от кралското семейство на Монако не уточняват кога точно ще бъде изписана принцесата от клиниката, в която я изпратиха след завръщането ѝ от Южна Африка. Не е изключено тя да прекара празниците в дома си, но да не желае да се появява пред камерите предвид влошеното ѝ здраве и драстичното отслабване, довело до изтощение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари