IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледен хумор: Кейт Бекинсейл, една елха и котката Гринч

22 декември 2021 10 30

Актрисата украсява танцувайки

Pixabay/БГНЕС

БГНЕС

Как миньончетата украсяват своята висока коледна елха? Кейт Бекинсейл дава отговор на този въпрос, споделяйки забавно видео в Instagram. В него виждаме, че нейните основни „оръжия“ в начинанието са обувки на платформа и стълба. А минижупът е просто за забавление...

В последно време 48-годишната актриса не спира да качва клипове, с които разсмива своите последователи. Така например тя показва, че се справя отлично с декорирането на своето дръвче, докато прави кръшни чупки в кръста.

Облечена с къса пола, на която има мъжко лице – на Бари Еванс от EastEnders(забавно предаване по BBC), Бекинсейл нарочно се движи повече пред камерата. А феновете ѝ пишат:

„О, боже, това е най-доброто нещо, което съм виждал“, „Очаквах котката да скочи върху дървото“, „Бари е новият г-н Сопрано!“.

Звездата показва в друго свое видео, че е неразделна с котката си, която взима със себе си, дори когато излиза на шопинг – в специален прозрачен куфар.

Подготвяйки се за предстоящите празници, актрисата не пропусна да купи нови дрешки на своя любимец, които показа в социалните мрежи. Там можем да видим животното с огромна червена панделка на главата или празнична шапчица, а изражението на лицето му ни напомня за един познат герой – Гринч, който мрази Коледа.

И докато Кейт се забавлява с коледната украса, бившият ѝ Пийт Дейвидсън не си губи времето, излизайки на срещи с Ким Кардашян.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари