IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биляна Йотовска релаксира на остров Мавриций

6 януари 2022 14 50

Моделът танцува с дъщеря си на плажа

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Изминалата година бе успешна за Биляна Йотовска. Фитнес моделът издаде нова книга и успя да отиде на няколко екзотични места, където да прекара повече време с любимите си хора. И ето че на старта на 2022-ра, тя отново е на почивка с Митко Димитров, този път на остров Мавриций.

Звездата, която често ни дава съвети за здравословно хранене, посочи, че за цели две седмици ще бъде във ваканционно настроение, отбелязвайки се от летището в София. Малко по-късно брюнетката сподели снимки от плажа, с най-новите си бански.

Показвайки мястото, на което събира тен, Йотовска записа и забавен клип с дъщеря си. В него тя танцува заедно с Никол за техния първи клип в TikTok.

@bilianayotovska My fist dance with my daughter @nikol_dimitrova23 ??? #firstdance #likemautherlikedauther #mauritius ♬ original sound - sweetyhigh

„Целуната от слънцето“, пише Биляна, качвайки още кадри от плажа. А част от нейните последователи във Facebook я съветват с малка доза ревност да отиде в някой зимен курорт.

„Банските са за лятото. Научи се да караш ски и ще си живееш много по-разнообразно и интересно. „Безопасно ли е плуването или само на плажа е безопасно?... Знам че остров Мавриций се слави с многото бели акули покрай бреговете си“, „Ооо, благородно ти завиждам, гласят част от коментарите на нейните фенове.

На 26 декември моделът имаше рожден ден и най-вероятно релаксът ѝ на остров Мавриций е един от подаръците, които е получила.

Йотовска бе една от българските звезди, която очакваше с интерес продължението на „Сексът и градът“. Разочарована от това, че един от главните герои умира още в началото, тя написа:

„Е, как може новите серии да са толкова тъжни! Не е честно, че Тузаря умря. Искам хепиенд!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари