IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейтъри нападнаха Чарлз и Камила

11 януари 2022 14 40

Наложи се да изключат коментарите към своя снимка

БГНЕС

БГНЕС

Хейтъри нападнаха принц Чарлз и съпругата му Камила в социалните мрежи. Заради последния сезон на сериала The Crown, двамата получиха безброй негативни коментари. И това накара екипът им да вземе мерки, изключвайки опцията за писане на съобщение под тяхна снимка.

Още в средата на декември кралската двойка пусна своята коледна картичка, за да пожелае весела Коледа и щастлива 2022 г. на британците. Тя бе споделена във всичките акаунти на британския кралски двор, но вместо положителни отзиви, събра повече отрицателни.

Според биографи, сложните отношения в кръга принцеса Даяна – принц Чарлз и Камила Боулс, показани на екран чрез продукцията на Netflix, отново разбуниха духовете на Острова. Ето защо от Кларънс Хаус решиха да променят настройките така, че хората да не могат да коментират под картичката на сина на Елизабет Втора в Twitter.

„Мразех принц Чарлз и Камила преди сезон четвърти на The Crown и последните подкасти, които слушах. А сега ги мразя още повече. Току-що видях коледната им картичка и ирационално съм ядосан“, „Подиграха се с принцеса Даяна“, „Колкото и време да е минало, не мога да приема Камила. Тя е несравнима с Даяна“, гласят част от коментарите.

Не само картичката, а и снимката на принца на Уелс, който позира до елхата заедно с втората си жена, предизвика хейта на хората, които му припомнят как се е отнесъл с покойната Даяна.

И макар че режисьорите на The Crown също получиха критика за това в каква светлина показват кралските особи, по-голяма част от тези, гледали четвърти сезон, са съгласни, че всичко, показано в него, е вярно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари