IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подобно на Меган Маркъл – Камила става редактор на списание

7 януари 2022 09 00

Съпругата на принц Чарлз се присъединява към екипа на Country Life

БГНЕС

БГНЕС

Съпругата на принц Чарлз – Камила, стартира 2022 г. с ново начинание. Тя ще трябва да излезе от зоната си на комфорт, за да се присъедини към екипа на списание. Това съобщава списание People, уточнявайки, че е приела да бъде гост-редактор за един брой.

Оказва се, че изданието е планирало доста напред какво ще публикува, като се е договорило с херцогинята на Корнуол да редактира през юли. Поканата към нея е по случай 75-ия ѝ рожден ден същия месец.

Може да се каже, че британците ще очакват с нетърпение специалното издание, което „ще отразява любовта на херцогинята към конете и кучетата“. Тя ще сподели и своя любима рецепта, както и какво прави през свободното си време.

„Списанието ще се съсредоточи и върху работата на херцогинята като патрон на над 90 благотворителни организации – от Barnardo's до Кралското училище за ръкоделие и Кралското общество по литература“, се казва в официалното прессъобщение за предизвикателството, което Камила е приела за лято 2022.

Един от първите, коментирал новината за новото начинание на херцогинята, е нейният син Том Паркър Боулс. Не е потвърдено, но може би именно той е осъществил връзката на списанието с нея, защото е дългогодишен сътрудник на екипа му. „Като колумнист на Country Life, аз се радвам, че майка ми ще редактира като гост специален брой“, написа той, но добави, че се надява тя да не промени нищо по неговата колонка.

Преди Камила да се съгласи да бъде редактор, нейният съпруг също разбра какво е това, когато през 2013 получи сходно предложение, по случай 65-ия си рожден ден. Пет години по-късно принц Чарлз отново сътрудничи на списанието. След това неговата сестра – принцеса Ан го замести, отбелязвайки това, че става на 70.

И Меган Маркъл бе гост-редактор

Може би не всички помнят, но малко преди да се отдели от кралското семейство, съпругата на принц Хари също влезе в ролята на редактор, при това не на кое да е списание, а на модната библия Vogue. През 2019 г. тя подготви специалното издание – „Сили за промяна“, в което ни представи 15 жени, променили света с работата си. Сред тях бяха имена като това на Джейн Фонда, Салма Хайек, Грета Тунберг, Кристи Търлингтън...

„Още от самото начало говорихме за корицата – дали тя трябва да бъде на нея, или не. В крайна сметка, тя почувства, че би било „самохвалство“ от нейна страна да го направи по отношение на този конкретен проект. Вместо това тя пожела да се съсредоточи върху жените, на които се възхищава“, коментира тогава главният редактор на списанието Едуард Енинфул.

Броят, редактиран с участието на Маркъл, съдържаше нейно интервю с бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари