IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън благодари на Боб Сагет за подкрепата

12 януари 2022 11 00

Подал му ръка в труден момент

БГНЕС

БГНЕС

Пийт Дейвидсън отдаде почит към колегата си Боб Сагет. Оказва се, че водещият на „Най-смешните домашни видеоклипове на Америка“ му подал ръка в труден момент.

Новото гадже на Ким Кардашян пише в социалните мрежи, че актьорът, който откриха мъртъв, е бил „един от най-хубавите мъже на планетата“.

Младият комик разкрива, че Сагет се грижел за него като баща и му помогнал за подобряване на психичното здраве.

„Когато бях по-млад и няколко пъти по време на нашето приятелство, той ми помагаше да преживея някои тежки психични проблеми“, пише 28-годишният Дейвидсън, цитиран от писателя Дейв Сайръс.

Пийт разказва, че благодарение на Боб, майка му се е свързала със специалисти, за да му назначат необходимата терапия. По думите му, той неведнъж му се обаждал, за да го провери дали е добре и да го накара да сподели как се чувства.

Дейвидсън не крие, че бил диагностициран с вид личностно разстройство, но благодарение на намесата на Сагет, днес той е в отлично психично здраве.

„Обичам те, Боб, за мен беше чест да те познавам. Благодаря ти за твоята доброта и приятелството. Моите съболезнования на семейството“, завършва младият комик, учил се от смешките на своя колега.

Припомняме, че 65-годишният актьор бе намерен мъртъв в хотелска стая в Орландо. По тялото му не са открити следи от насилие. Предстои да излезе становището на съдебната експертиза. Засега е ясно само, че не става дума за употреба на наркотици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари