IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жена, покрита 99% с татуси, печели луди пари от тях

18 януари 2022 10 50

Преди инфлуенсърството си мислела, че няма да си намери работа

IStockphoto

IStockphoto

Dragon Girl или жената от Австралия, чието тяло е покрито на 99% с татуировки, разкрива, че благодарение на тях най-сетне може да се издържа. Амбър Люк, която за малко да ослепее заради своята страст към рисунките с мастило, не мислела, че ще може да си намери работа заради начина, по който изглежда. Но днес е на друго мнение.

Преди да си направи първия татус, тя се смятала за обикновена и дори твърде скучна. След няколко тя започнала да става по-уверена и самочувствието ѝ се повишило. Така пръснала близо 100 000 паунда за въпросното увлечение, което някои дори намират за болестно състояние.

Амбър посочва, че нестандартният ѝ вид не се харесва на всеки, но не ѝ пука, защото той ѝ носи доста добри доходи.

„Не съжалявам. Обичам себе си за това коя съм и как изглеждам в момента“, казва тя пред 7Life.

Дори и след риска да ослепее заради това, че пожелава да татуира очните си ябълки в ярък нюанс на синьото, Люк продължава с татусите, заради които представители на много марки я забелязват. Така получава оферти за реклами и фотосесии.

И докато някои брандове ангажират Драконовото момиче, за да показва тяхното бельо в социалните мрежи, тя се издържа и от работата си като топлес сервитьорка и момиче на повикване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари