IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен предизвика слухове, че се е събрал с младата си съпруга

14 януари 2022 17 40

Иначе холивудската звезда е в развод с 29-годишната Лейла Джордж

Getty Images

Getty Images

Шон Пен предизвика слухове, че се е събрал с отчуждената си съпруга Лейла Джордж. Романсът между 61-годишния холивудски актьор и 29-годишната австралийска актриса най-вероятно се е възродил само три месеца след като Лейла подаде молба за развод.

Според австралийския вестник The Sydney Morning Herald, Шон е пристигнал в Сидни през декември, за да прекара коледните и новогодишните празници с австралийската актриса. Заедно с двойката е бил и актьорът Кик Гъри, който е споделил тяхна обща снимка от купона за Нова година в имение в района на Пойнт Пайпър.

Колкото до Лейла, тя е дъщеря на известните актьори Винсънт Д'Онофрио и Грета Скаки, и се пада трета съпруга на Шон.

В миналото той е бил женен за кралицата на поп музиката Мадона, както и за актрисата Робин Райт, от която има две пораснали деца – дъщеря Дилън, на 30 години и син Хопър – на 28. За кратко Пен беше сгоден и за звездата Чарлийз Терон. Малко след раздялата си с Терон той се запозна с Лейла и след сравнително кратка връзка двамата си казаха „Да“ по време на локдауна през 2020 година.

Според списание People, двамата са засичани заедно в Маями Бийч, Флорида в началото на декември. Засега не е ясно дали все още искат да се развеждат или просто са си останали близки приятели.

Неотдавна приятел на Лейла каза пред списание People, че тя и Шон са се разделяли и преди да се оженят като причината е била в Шон. „Той осъзна, че е направил грешка и когато почувства, че може да я загуби, се постара усилено, за да си я върне“, казва източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари