IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заподозряха Кание Уест в нападение

18 януари 2022 10 40

Твърди се, че рапърът е ударил фен

Снимка: БГНЕС

Полицията в Лос Анджелис подозира Кание Уест, че е пребил мъж по време на схватка в центъра на града. Източникът каза: „Сигналът е подаден в 3 часа сутринта, инцидентът е станал на улиците Санта Фе и Бей. Няма арестувани, в момента местното подразделение разследва този случай.“

Смята се, че рапърът е напуснал Склада на Сохо, когато се натъква на своя фен. Непознат се приближил до колата на Кание, за да поиска автограф. Уж след кратък разговор Уест изскочил от колата и ударил човека. Жертвата пада на земята, а музикантът побързал да избяга. Представители на артиста все още не са коментирали ситуацията, предава OK Magazine.

Изпълнителят вече имаше проблеми със закона. През 2014 г. Кание нападна фотограф на международното летище в Лос Анджелис. За това той беше осъден на 250 часа общественополезен труд, две години изпитателен срок и 24 сесии за управление на гнева. А шест години по-рано рапърът беше задържан на същото летище, също след схватка с фотограф. След това той беше освободен под гаранция от 20 000 долара.

В момента звездата изживява тежък момент около развода с Ким Кардашян, която се радва на новата си връзка с Пийт Дейвидсън. Затова пък рапърът започна любовна авантюра с Джулия Фокс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари