IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн изневерявал на Джиджи с британската тв звезда Аби Кларк

17 януари 2022 18 00

Любовната афера приличала досущ на филма „50 нюанса сиво“

Getty Images

Getty Images

Според последните слухове, тиражирани от британския вестник The Mirror, Зейн Малик е имал гореща афера със звездата на риалити формата TOWIE - Абигейл Кларк, докато все още е бил във връзка със супермодела Джиджи Хадид.

Британският певец и американският модел наскоро се разделиха, но преди това имаха бурна 6-годишна връзка, от която се роди и дъщеря им Кай. Оказва се обаче, че Зейн не е бил особено верен на русокосата и дългокрака красавица.

Самата Аби Кларк се хвали, че е имала горещи любовни отношения с бившия член на разпадналата се момчешка група One Direction и че самата тя е сложила край на аферата им, след като е разбрала, че Зейн не е свободен.

Според Аби, тя и Зейн са се срещнали в бар в Лос Анджелис, преди да се озоват в неговата „подобна на подземие“ спалня. Според вестник The Sun риалити звездата казала на приятелите си, че е наричала Малик: „Моят мистър Грей“, тъй като аферата им доста наподобявала филма „Петдесет нюанса сиво“.

Според мис Кларк двамата са се разделили, след като тя е видяла на телефона на Зейн съобщение от Джиджи, което гласяло „Липсваш ми“. По това време Аби смятала, че Зейн и Джиджи са разделени и се „почувствала ужасно“, след като разбрала, че всъщност са си все още заедно.

Зейн и Джиджи се разделиха през есента на миналата година след твърденията, направени от майка ѝ Йоланда, че Зейн ѝ е посегнал.

Миналата седмица пък стана ясно, че той се е присъединил към приложението за запознанства за хора с по-пищни размери WooPlus. В минали свои интервюта изпълнителят на Pillowtalk е коментирал, че си пада по жени с извивки на „определени места“. Самата Аби, която е пример за жена с пищни форми, е коментирала пред приятелите си, че Зейн ѝ е споделял, че не харесва калифорнийските момичета, които били изключително кльощави.

Според друга информация Зейн е бил привлечен от риалити звездата, която пък в миналото е имала афера и с боксьора Флойд Мейуедър, защото тя му напомняла много за бившата му годеница Пери Едуардс. Зейн и певицата от дамската група Little Mix имаха дълга връзка, преди той да я зареже с есемес.

В момента пък тя е щастливо обвързана с футболиста на ФК „Ливърпул“ Алекс Окслейд-Чембърлейн, на когото преди половин година роди син – Аксел.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари