IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери-Никол събира слънчев загар в Доминикана

25 януари 2022 10 40

Певицата с фотосесия по бански

IStockphoto

IStockphoto

„Yo Amo La Vida“. Това написа Гери-Никол в Instagram, където със снимки доказа колко обича живота. И ако съдим по тях, става дума за този на морския бряг, който тя е избрала за новия си слънчев загар. Певицата е на испанска вълна, защото от няколко дни си почива в курорта Пунта Кана, Доминикана.

Младата изпълнителка качи няколко истории в социалните мрежи, с които показа страхотното място, на което е отседнала. От тях разбрахме, че компания ѝ правят нейни близки приятелки, с които тя вдига наздравици в нощен клуб.

Певицата използва красивите гледки край плажа, за да си направи нови снимки по бански.

„Мамасита“, „Фотошопът гърми“, Мис гоУемо дупе“, „Трепач си, Гери“, пишат под кадрите нейните фенове.

По-рано Гери-Никол позира с дълга рокля с животински принт.

„Обичам хейтърите, защото се вълнуват от творчеството ми. Ако не провокирам интерес, по-добре да не се занимавам с музика. След всеки мой проект има доста противоречиви мнения, което значи, че съм си свършила работата“. Това сподели в средата на януари певицата, говорейки за своята нова песен – „Устни“. Тогава тя призна, че в момента няма мъж до себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари